Back to the real world

Huvudet går på högvarv just nu känns det som, massa saker jag måste fixa,
massa samtal jag måste ringa! Antar att det bara är att ta tag i det..
Och skolan har inte ens börjat än, hur skall detta sluta? Puuuh!

You call me an alcoholic, I just call it a damn good time.

Helgen var helt awesome! Jag och Martina drog som sagt till Linköping i lördags och hade 24 toppen timmar i staden.. Eftersom det var stadsfest så var det sjukt mycket folk precis överallt och det var så mycket liv non-stop, helt underbart helt enkelt : ) Runt 6 tiden drog vi till en restaurang där vi åt tapas och drack vin, otroligt gott och en bra start på kvällen! Efter några timmar var det sen dags att dra vidare bort till kungsträdgården för att se Rebecca och Fiona uppträda vilket var grymt och när vi väl kom tillbaka till hotellet var det så skönt att ta av sig skorna efter allt dansande, haha : ) På söndagen checkade vi ut ur hotellet ganska tidigt och spenderade några timmar på stan för lite shopping och lunch.
En toppen helg med en av de bästa!
 






Ett bevis på hur bra kvällen var
 
 

Make the most out of tonight and worry about it all tomorrow.

         
Finally!! Har väntat så länge på att denna dagen skulle komma : ) Om nån timme drar jag och Martina iväg till Linköping och stannar över natten. Skall bli så jäkla kul att åka iväg lite, en minisemester ♥ Men först måste jag lista ut vad jag skall ha på mig och vad jag skall packa med mig, det går inte så där jätte bra får jag nog säga, haha. Måste även lista ut hur jag skall hinna ta mig iväg till både systemet och ICA innan tåget går.. puhh!
Mycket att göra men så fort jag satt mig på tåget kommer jag kunna slappna av till fullo och ikväll blir det Rebecca & Fiona, Takida och Linnea Henriksson som står för musiken, riktigt bra!
 
Nää, måste fortsätta packa här nu om jag skall hinna! Hörs mer i morgon när jag är hemma igen för datorn den lämnar jag i Herrljunga : ) Puss&kram

Always laugh and smile when you can, it’s the cheapest medicine.

Nu kan jag med säkerhet säga att hösten är här! Kom nyss hem från min brors fotbollsmatch och den sista kvarten satt jag och hackade tänder eftersom jag frös så mycket, och då hade jag ändå på mig jeans, tröja och skinnjacka över.. Summer, i´ll miss you! Förutom att jag frös som en tok det sista så var det väldigt kul att kolla lite fotboll igen, de vann med 2-1 och min bror gjorde sista målet ♥ Och inte nog med det blev han återigen utvald till bästa spelare i HSK och eftersom min bror är så snäll gav han buketten till mig ♥ Älskade bror!
 

Testade min nya toffs idag också, ett bra sätt att piffa upp hästsvansen ; )


God morgon!

Ännu en helt underbar natt och nu är jag redo att ta tag i dagen
 

-

Klockan är bara halv tolv och jag har redan varit vaken i 3 timmar : ) Har planer på att få gjort så mycket som möjligt idag och än så länge har jag fixat med CSN, betalat in pengar till Martina inför helgen, skjutsat pappa till stationen, plockat iordning i rummet, ätit frukost och nu sitter jag här och skriver av mitt nya schema för skolan.. Vet inte riktigt vad jag tycker om schemat än så länge, vet ju inte ens vad jag skall läsa nu den första tiden.. Känner mig lite stressad inför skolstarten och skall se om jag kan minska på stressen på något sätt, skall på möte med studievägledaren den 31 tror jag, då vet jag mer : ) Nu skall jag fortsätta vara effektiv, puss!

Are the dreams true?


God morgon, har sovit helt underbart inatt, massa bra drömmar vilket gjorde att jag vaknade med ett leende på läpparna ♥ Det tråkiga med dagen är dock att regnet öser ner, har inte sett så här mycket regn på väldigt länge så vad som händer idag vet jag inte riktigt, känner för att bara ta det lugnt, kanske försöka mig på att sy klänningen också, får se : ) Hoppas ni har en toppen dag!
 

Tisdag 21/8

Finally I'm getting better, har vart förkyld sen i tordags/fredags och denna helgen har vart ett helvete. Spenderade ju lördagen i Gränna och Jönköping och jag trodde aldrig jag skulle orka med dagen, att gå och shoppa har aldrig varit så jobbigt som det var då och jag ville inget hellre än att lägga mig och sova, men jag överlevde : ) Söndagen var jag bara här hemma själv och försökte ta hand om mig själv och det gav resultat eftersom jag nu känner mig väldigt bra! Orken är tillbaka och äntligen har jag lust att göra annat än att bara sova, haha. Jag som typ aldrig är sjukt..
Nu skall jag i alla fall städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag.. Sen hoppas jag att jag skall orka med en långpromenad med Molly ♥

Its the people that know u the least that judge u the most.

Denna helgen är det cykelfestivalen i Vårgårda, en helg som jag alltid spenderat i Vårgårda de senaste 7 (?) åren, men inte idag! På tok för mycket har hänt denna veckan för att jag skall kunna gå ut och festa med mina vänner + att jag dessutom är dunderförkyld och måste kurera mig enormt mycket eftersom jag skall spendera hela morgondagen i Gränna.. Det känns i alla fall jätte konstigt att helt plötsligt inte spendera denna helgen i Vårgårda tillsammans med en massa underbara vänner, men jag antar att jag får stå ut, det finns ju alltid nästa år ♥
 
Måste säga att mina värsta fyllor faktiskt har vart under just denna helgen.. En gång, min värsta fylla någonsin var när jag hade fyllt 18. Det var Cykelfestivalen och jag skulle spendera fredagskvällen tillsammans med min kompis Madelene som precis flyttat ihop med sin kille i Vårgårda.. Eftersom jag knappt hade någon alkohol trodde jag verkligen inte att kvällen skulle kunna spåra ur så mycket som det gjorde men jag kan ju säga så här, mitt sista minne för den kvällen är att jag sitter i Maddes hall och tar på mig skorna eftersom vi alla skulle dra ner till öltältet på torget och mitt nästa minne efter detta är att jag vaknar upp vid 9 dagen efter.. Det värsta med denna minnesluckan är att jag, istället för att följa med Madde och vännerna till öltältet hade jag skuttat iväg hem till Emil där min dåvarande pojkvän festade. Att ta sig dit som i vanliga fall bara tar en kvart hade för mig tagit omkring en timme och väl framme hos dem började jag efter ett tag spy som bara den och var helt borta men på något sätt hade min kille fått med mig hem och det var alltså där jag vaknade upp. Har aldrig haft en sån fylla någonsin sen dess och idag skrattar jag åt händelsen men samtidigt är jag grymt tacksam för alla som tog hand om mig den kvällen.. Bara tanken på vad som kunde hänt mig under den kvällen om jag traskade omkring ensam skrämmer mig än idag..
 
 

I simply do not understand the meaning of it

Uuuuuh! Har precis vart inne hos mina grannar och sett det största getingbo jag någonsin sett! De hade byggt ett bo på en av deras väskor och boet var minst lika stors som väskan, helt sjukt! Överallt på golvet kröp det runt skadade getingar och jag lovar att det var flera hundra som de redan hade dödat.. Fy sjutton! Avskyr redan getingar något enormt, ja alla kryp om jag skall vara ärlig! Fy fan, det värsta jag sett..

You never know how strong you are.. until being strong is the only choice you have

Today I´m better than yesterday.. but it´s a long way to go before i´ll be complitely fine.

Friends make the bad times good and the good times unforgettable.

Otroligt mycket har hänt sen i måndags, mina tankar och känslor rusar omkring i kroppen utan kontroll och jag vet inte vad jag skall tycka eller tänka längre.. Jag är så trött på dessa prövningar man utsätts för! Livet är inte alltid rättvist och det kommer det nog aldrig heller att bli. Just nu är jag bara så glad över att få vara här hemma hos familjen ♥
 
Annars då, drog upp till Eskilstuna i tisdags, hade läkarbesök inbokat på onsdagen, mitt första KBT och då bestämde jag mig för att dra upp en dag tidigare för att testa om jag klarade av att sova ensam i lägenheten.. Umgicks först med Linn hela dagen och sen sova jag själv, gick galant! Ingen ångest eller panik överhuvudtaget : ) Det var en enrom lättnad eftersom jag varit väldigt nervös över att flytta upp igen, men nu känner jag mig åtminstone lite lugnare inför det.. Sen jag kom hem har jag bara spenderat tid med min familj

I haven’t gone completely insane, but it might happen soon

Egentligen hade jag bestämt sol till idag, men eftersom väderguden inte verkar ha lyssnat på mig har jag i stället bestämt mig för att vara lite duktig här hemma och städa och plocka iordning.. Mamma hade nämligen sin sista semesterdag igår och då tyckte jag att jag skulle vara snäll och fixa iordning här hemma lagom tills hon kommer hem från jobbet : ) Har precis fixat med all tvätt och funderar på att gå på badrummet härnäst, de har så otroligt många flaskor och produkter som de knappt använder och som bara står på hyllorna och tar en massa plats.. Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med resten av dagen, hoppas ni spenderar denna måndagen på lite bättre och roligare sätt ♥

Saturday's photos























 
 

Updates from the weekend

Efter lite god fläskfilé gryta är jag nu som folk igen : ) Har faktiskt mått såpass bra idag att jag har hunnit med både en långpromenad med Molly och klippt gräset här hemma, det kallar jag en effektiv bakisdag!
 
Men i alla fall, tänkte berätta om helgen som vart. Den började i fredags, först med lunch i Alingsås på DeliDeli och lite shopping för mig, fick med mig ett halsband och två klänningar, en lyckad förmiddag om ni frågar mig ; ) Vid tre tiden drog vi hem och efter en stund kom Martina hem till mig, då fixade vi oss det sista och vid 6 hoppade vi på tåget till Göteborg och drog hem till Sofie för lite förfest innan Sticky Fingers (där Martinas kille och hans band skulle spela). Hemma hos Sofie var Hanna, Louise, Nettan och Josefine.. Vi lyssnade på musik och pratade i några timmar innan spelningen började och efter spelningen hoppade jag på nattåget hem och somnade väldigt, väldigt gott.. Killarna var förövrigt jävligt bra, inte alls vad jag hade förväntat mig, haha!
 
I går vaknade jag upp och kände mig grymt bakis, väldigt konstigt eftersom jag inte hade druckit något under fredagen, men det brukar väl bli så, ångorna smittar nog av sig ; ) Men i alla fall, fixade en del här hemma och försökte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig denna kväll då jag och Martina skulle dra in till Alingsås till Madde och Sussie. Drog dit med 3 tåget och vid 5 tiden sparkade vi ut Maddes sambo och då började jag och Madde göra oss i ordning till hög musik, alkohol och en massa tjatter! Sussie och Martina trillade in lite senare och då bjöds det på lite snacks och ännu mer alkohol.. lite för mycket alkohol för vissa då "vi" vid halv ett tiden bara bestod av mig och Madde, haha! Resten av kvällen dansade vi fram till stängning och sen var det den traditionella nattamaten som då bestod av en grillad korv, den godaste korven någonsin kom vi fram till och efter det hämtade min mamma upp oss ♥
 
En helt fantastisk helg med andra ord, love each one of you!
 


Jag och Martina i fredags, lördagens bilder kommer inom kort.

No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep.

Vaknade vid 12 och kände mig hur pigg som helst, studsade upp ur sängen och började fixa med både det ena och det andra.. nu, en och en halv timme senare dök bakfyllan upp och jag vill inget hellre än att krypa ned i sängen igen och stanna där resten av dagen!
Antar att bakfyllan brukar förklara hur dagen igår var och det gör den verkligen, jag hade hur kul som helst, nästan lite för kul, men det bjuder jag på ; ) Berättar mer i ikväll för nu skall jag försöka få i mig lite mat och sen inta sängen eller soffan. Puss & kram
 

Shoes make me happy. I’m superficial. Whatever.

Tonight I'm wearing these ♥

There´s a party at the bar everybody putcha glasses up and I drink to that

 

Cause we likes to party

God morgon!
Är det inte konstigt att när man inte druckit ändå känner sig sjukt bakis när man vaknar upp? Fick i alla fall sova 7 ½ timmar inatt så jag skall nog fixa denna kvällen med : ) Just nu sitter jag i sängen med färg i håret och försöker få bort gårdagens nagellack.
Skall närsomhelst springa ner till duschen och tvätta ur färgen och sen blir det till att lista ut vad man skall ha på sig ikväll och sen vid 3-4 tiden drar jag iväg till Madde i Alingsås för lite förfest med tjejerna ♥

...

Ögonen går i kors och jag är sjukt trött.. Har haft en jätte rolig kväll och killarna
var grymt bra när de spelade! Skall se om jag orkar tvätta bort sminket nu eller
om jag däckar i sängen direkt.. time will tell!

Friends and family

Busy day! Kom nyss hem från Alingsås där jag och mamma lunchade med Diana och Anna, och nu sitter jag här hemma och väntar på Martina för att sen dra in till Göteborg! Tror det kommer bli en ganska lugn utekväll idag så förhoppningsvis kan jag ligga ute och sola i morgon eftersom de lovar sol : )

Confidence is key. You don’t believe in yourself, then nobody will.

Va sjutton händer liksom? I går regnade det och blev översvämning i Mariestad och idag är det i princip klarblå himmel och sol här hemma i Herrljunga?! Knepigt väder det här, men jag klagar inte, älskar solen ♥
Idag tog jag verkligen igen all förlorad sömn och sov i 12 timmar, helt underbart och verkligen välbehövligt.. Så idag har jag inte hunnit med så mycket mer än en lång promenad med Molly. Har precis duschat och tänkte fixa iordning mitt rum lite nu och sen ge mig på projekt; sy-en-klänning! Wish my luck!
 
Det är verkligen sjukt hur långt hår jag har nu, love it!

I wish I lived at a place where it's summer 365 days a year.

I´m finally home again... Det har vart tre väldigt roliga dagar tillsammans med familjen i Mariestad men jag måste ändå erkänna att det är sjukt skönt att vara hemma igen, klockan är bara 8 men jag längtar redan till sängen. Min egna säng, fattar ni hur skönt det är att komma hem och få sova i sin egna säng? Love it!
I alla fall, vi spenderade alltså två nätter på Ekuddens camping i Mariestad och hade väldigt skoj och mysigt. Varje kväll spenderades vid bordet tillsammans med en kortlek men vi har även hunnit med minigolf, kanotpaddling och middagsbesök trots det dåliga vädret.
Igår drog jag, mamma, Madde och Martin ut med två kanoter och efter ungefär 10 m ångrade jag mig rejält. Egentligen skulle vi inte ens fått åka ut på sjön eftersom det var väldigt dåligt väder, regn och mycket vind vilket gjorde att det var väldigt mycket vågor på sjön och vi fick alla lite lätt panik där ute (läs jag och min syster!) och istället för att njuta av turen valde vi (återigen jag och min syster!) att hitta första bästa stranden för att stanna där och (enligt mig, bära tillbaka kanoterna), men istället fick vi vänta på bättre väder innan vi kunde paddla tillbaka, hahah! Den sjukaste paddelturen någonsin.. När jag satt där i kanoten var jag riktigt rädd men nu i efterhand skrattar jag åt det : )
 

Time with my family, is time well spent

Mina ögon går i kors och jag bara längtar efter sängen just nu.. Hela kvällen har spenderats här hemma med mamma, pappa, mormor och bror ♥ Vi har bakat, kollat lite OS, kollat film och skjutit luftpistol : ) I morgon kommer min syster och hennes kille hit och sen drar vi alla iväg på lite semester i några dagar, helt underbart!
 

Min fina bror lär upp mormor..
Min älskade mormor ♥
 
 
 

You fight, you make up, you get along…obviously we are going to have problems, but we are still friends and we love each other.

Åhh, jag saknar solen och värmen! Alla timmar som spenderats under solens strålar är guld värda.
Som tur är är inte sommaren över ännu och jag håller alla tummar på att solen skall titta fram några dagar till : )

I have come a long way from where I was before

 
Oj, det känns väldigt konstigt att inte ha skrivit här på så otroligt länge, men det har varit nåt enormt välbehövligt! Sist jag skrev här var när mitt sommarlov började och nu börjar sommarlovet ta slut och om några veckor skall jag tillbaka upp till Eskilstuna. Otroligt mycket har hänt under denna sommaren, både positiva och lite mindre positiva saker.. En sak som är säker är i alla fall att jag mår mycket, mycket bättre nu än vad jag gjorde sist jag skrev här.. Om jag skulle berätta om allt som hänt under sommaren skulle jag behöva sitta här i flera timmar och bara skriva och skriva, så de flesta saker som har hänt bevarar jag i mitt minne med ett leende på läpparna!
 
Vissa av sakerna som hänt under sommaren; Sofias examensfest, Martins examen/-födelsedagskalas, tre samtal till 11414 och 112 under en timme och 45 minuter, pappas operation, midsommar i Skövde, jobb inom hemtjänsten, middag på Mañana med syster och Sofia, Göteborg och shopping, tripp till Eskilstuna och kika lägenhet, myskväll hos Madde, börjat äta mina tabletter, torsdagskväll med Martina och Sofia, Ullared, tagit mitt första blodprov, bilbingo, mammas födelsedag, Borås med Madde, Saltholmen, Liseberg med syskonen, Saltholmen, Göteborg och shopping, tripp till Stenungsund och hälsa på Peter och hans familj, Borås och Martina, Lysekil och Smögen..
Puuuh, det var en del, en kort sammanfattning : )
 
Nu skall jag mysa lite med mamma, film och godis står på schemat för kvällen ♥

RSS 2.0