Jet another day at school

Ännu en kväll spenderas i skolan.. att det skall vara så svårt att få någonting gjort hemma ; ) Har suttit här i en timme nu och har fått en del arbeten gjorda, eller inte färdiga men påbörjade, en start i alla fall. Vill egentligen gå hem nu, men vet att jag inte kommer få något mer plugg gjort ikväll då och jag behöver göra så otroligt mycket mer... usch! Vi har ju två kurser samtidigt nu vilket innebär det dubbla arbetet. Det finns alltid någon uppgift man måste jobba med och trots att de går på halvfart springer tiden förbi och man måste dagligen fixa med någon uppgift : ( Det enda positiva med detta är att vi har två riktigt roliga kurser. Först Rumslig gestaltning utomhus där vi skall skapa lösningar till en park här i Eskilstuna och i den andra kursen Informationsdesign i praktiken skall vi skapa informationsmaterial kring säkert sex för gymnasieungdomar : ) funnybunny! Det är liksom inte varje dag man kollar på knullträdets film under skoltid ; )
 
Imorgon skall jag förresten hem till Herrljunga igen, lite tråkig resa denna gången eftersom min morfars begravning är på onsdag : ( Tycker fortfarande det känns lite skumt och konstigt att han inte finns längre.. hade velat träffa han en sista gång, gett honom en sista kram och sagt att jag älskar honom. Men jag hoppas att han har det mycket bättre nu, slippa all smärta som han hade dagligen, slippa cancern.. Usch, begravningen kommer bli hemsk, hatar begravningar! Men känns skönt att stanna i Herrljunga hela veckan ut istället för att bara åka ner under onsdagen.
 
Nä, nu måste jag fortsätta skriva på arbetet lite, kommer väl stanna här i typ 20 minuter till, sen orkar jag inte mer ; )
 
xoxo

That´s how it is

Hi guys!
 
Fortfarande jätte dålig uppdatering här, sry! Har så sjukt mycket runt omkring just nu så det går ganska segt med bloggen, men håll ut : ) Förra veckan började vi två nya kurser, de sista två innan sommarlovet vilket betyder att om 9 veckor börjar sommarlovet!!! Lite skumt att man fortfarande blir så himla glad över att få lov, men nu när man läser på högskola har man ju inget annat "riktigt" lov förutom sommaren så jag längtar sjukt mycket. Vet fortfarande inte om jag kommer ha något jobb i sommar så vem vet, det kanske blir 10 veckor semester för min del? ; ) Klagar inte riktigt!
 
I alla fall.. sitter i skolan just nu, SAY WHAT? Haha. Försökte mig på att sitta hemma och skriva lite på en uppgift som skall vara klar i morgon men det gick inte så bra så då var det bara att traska iväg till skolan.. Får så mycket mer gjort här, finns liksom inte lika mycket som stör min koncentration : ) Är helt ensam i klassrummet så musiken spelas på högnivå och jag sjunger med så fint, vet inte om det uppskattas eller inte men det skiter jag i. Skall även passa på att gå igenom förrådet här i skolan för de skall nog rensa det i morgon eller något och har man inte namnmärkt ens saker så slängs dem.. Tror inte jag har något i förrådet dock men man vet aldrig, hittar ju alltid på lite saker som behöver fixas eller byggas så lika bra att ta en extra titt : )
 
Annars så tänkte inte jag göra så mycket mer idag, kolla på Savages och sen sova, skall till läkaren i morgon 9.30 och efter det är det grupparbete resten av dagen!
 
xoxo

RSS 2.0