30 september

Varför kan jag aldrig sova ut riktigt, riktigt länge när jag väl har chansen? Somnade omkring midnatt och vaknade redan klockan halv 8 och var hur pigg som helst, hur kommer det sig? Låg dock kvar i sängen och gjorde allt i min makt för att försöka somna om igen, men det gick inte, så vid 10 klev jag upp, åt frukost och tog sen en snabb halvtimmes promenad i det fina vädret..
Annars kan jag inte direkt säga att jag har gjort så där jätte mycket idag, pluggat lite, käkat lunch och drog ner till panduro och fixade lite tyg.. Nu är klockan snart halv 4 och jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på? Skulle egentligen hem till Linn ikväll för lite tjejkväll men hon var tvungen att hoppa in och jobba så jag antar att kvällen kommer bestå av lite plugg istället? Lika bra det faktiskt, skulle vara väldigt skönt att bli klar med filmanalysen : )

I’m superficial. Whatever.

Har haft en väldigt effektiv lördag, tog först ut sovmorgon ordentligt och sen vid lunch drog jag bort till Alexandra och fixade med lite plugg och varvade plugget med god fika och lite annat prat : ) Kom hem för ungefär en timme sen och har inte gjort något annat än infunnit mig i soffan, haha! Lugn och skön lördag med andra ord!
 
 
Btw, har gjort mitt bästa inköp på länge ♥ Eftersom jag bor i kalla, gråa, tråkiga Sverige där det regnar de flesta dagarna på året så tyckte jag att ett par Hunter stövlar var passande, love them!

Changes

Min nya kärlek ♥
 
 

27 september

Denna dagen har verkligen gått i ett. Ställde klockan på halv tio och klockan elva hade jag ett möte med studievägledaren. Har i 30 dagar gått runt och trott att allt skulle lösa sig med mina studier tack vare csn och försäkringskassan, men icke då! De hade gett mig fel information tidigare men som tur är hjälpte Helen mig med allt som behövdes så nu tänker jag inte ägna det en enda tanke till!
Efter mötet drog jag iväg till verkstan i skolan och började pyssla med mina bokstäver, blev klar med ungefär hälften nu och skall försöka fixa de sista i morgon : ) Älskar att göra fina saker till mitt hem ♥
Vid tre hade vi gruppmöte i en timme och efter det drog jag hem till Linn och gav henne min present och kom nyss hem därifrån. Hon blev jätte glad för presenten och som tur är valde jag rätt ; )
 
I morgon är det skola som gäller, skall även försöka hinna med en runda på stan för att fixa lite viktiga saker och eftersom klockan ringer 07.30 i morgon tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen nu, puss&kram

Happy B-day Linn!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Linns födelsedag! Hurra, hurra. hurra ♥
 

Instead of wishing you were someone else, be proud of who you are. You never know who has been looking at you wishing they were you.

Nu har jag bott här uppe i 31 dagar, något jag inte alls trodde var möjligt i somras, men det går bra, faktiskt mycket bättre än bra. Skolan har kommit igång, läser så mycket som jag orkar med och det går bättre och bättre ju längre tid det går, ännu en sak jag inte trodde jag skulle klara av.. Dagarna går ganska snabbt förbi nu för tiden, finns en del skolarbeten som måste göras och resten av tiden spenderar jag tillsammans med vänner, speciellt Linn. Fixar och trixar även lite här hemma och börjar trivas väldigt bra här igen, vilket verkligen har underlättat flytten hit upp.

I måndags kom min syster upp hit för första gången och hon åkte hem idag, så det blev två nätter hon stannade : ) Vi hann med en hel del, lunch på stan, shopping, middag ute, två filmer har vi avverkat, båda två lika dåliga, haha, och även lite hederligt systermys..Var väldigt kul att hon kom och hälsade på, hon är den första som hälsar på om man inte räknar med mamma och pappa..

Tror denna terminen bara kommer springa förbi då jag har en hel del roliga saker att se fram emot. Om 16 dagar kommer Martina upp hit och hälsar på över en helg, om 37 dagar kommer mina föräldrar upp hit med Molly och när de sen åker hem igen skall Molly stanna här i 12 dagar ♥ Saknar henne som sjutton och vill att dagarna bara skall springa förbi så jag får hit henne, kommer vara ledig den första veckan som hon är här och då kommer jag bara ligga i soffan och mysa med henne... Sen drar jag hem i november och då blir det en heldag/helkväll/helnatt med min älskade vän Madeleine, middag, ladiesnight och dans hela natten lång står på schemat : ) och kort efter detta är det helt plötsligt jullov, sjukt vad tiden kommer gå snabbt!
 
Bloggandet kommer fortfarande vara lite upp och ned, jag försöker få bort så mycket stress och "måsten" i min vardag och därmed kommer det bara dyka upp nåt inlägg lite då och då, ville bara visa att jag lever, haha!
 

RSS 2.0