Nu myser vi till det.


Love it, love it, love it!

Har julpyntat lite här hemma nu, är så otroligt fint ♥
Älskar verkligen julen! Allt blir så mysigt.

My life is a party

OMG, kollade precis igenom min kamera och hittade en massa filmer! Kommer inte ens ihåg hälften av dessa och alla är från olika fester. Så jäkla roligt att hitta sånt här! Sitter här med det största smilet någonsin : ) Ibland får jag för mig att jag har ett så tråkigt liv där det aldrig händer något men min kamera är ett bevis på raka motsatsen.. Jag älskar mitt liv, jag älskar alla galna minnen jag har med mina vänner ♥
 
Tyvärr kan jag inte visa filmerna, tror inte alla som är med på dem vill det ; ) men jag bjuder på lite bilder från några va de knäppaste festerna jag varit på.
 
Midsommar
   

  



Borås
   

   



   

   

   

Pubrunda


   

   

 

 
 
 
 
 
 

The awkward moment when you sneeze with your mouth full.

Jag älskar effektiva dagar! Har kommit ungefär halvvägs med arbetet, men vet ungefär vad jag har kvar att skriva så det kanske jag fixar med ikväll eller i morgon : ) Efter att jag var klar i biblioteket gick jag bort till cityhuset och köpte med mig lite julpynt hem, för ikväll skall jag pynta! Julstjärnan och julgranen skall upp : ) Så otroligt mysigt ♥
 
Btw, vad tycker ni om snögubben någon gjort här utanför? : )

last november

 
Först nu har jag tagit mig bort till skolans bibliotek och skall snart börja plugga.. Hade egentligen tänkt vart här för flera timmar sen men hade lite samtal jag var tvungen att fixa innan. Men nu är jag här och tänker sitta här i några timmar! Kanske inte det roligaste sättet att spendera en fredag, men förhoppningsvis kommer jag en bra bit på vägen vilket gör att jag kanske inte behöver plugga så mycket i helgen, håll tummarna för det i alla fall ; )
Btw, snön har äntligen kommit hit : ) Egentligen gillar jag inte snö, men det är så mycket bättre med snö på marken än allt regn vi har haft de senaste veckorna! Dock har jag inga vinterskor ännu så jag traskar runt i mina Hunters så länge, funkar väl det med.
 
Nää, plugga var det ja! Hörs lite senare. Puss&kram

Today has been a good day

Är så glad just nu! Fick idag veta att min kompis Anna kommer hit nästa helg och idag fick jag äntligen igång min iphone ♥ En helt underbar dag helt enkelt! Nu tänker jag snart krypa ner i sängen för i morgon har jag plugg inplanerat hela dagen lång... eller åtminstone så länge jag orkar ; )

One day we will all find the one who will show us what love is.

 
“Sometimes, when you’re playing video games, or doing homework, or sleeping I just sit there, and watch you. Not in a creepy way, more like, a how-the-hell-did-I-get-so-lucky kind of way. To me, you are more beautiful than anything I’ve ever seen before, sometimes I’m just baffled at the thought that you’re all mine, and that alone, is more than I could ever ask for.”

FINALLY!

Fick hem ett litet paket på posten idag ♥ Mina nitar och stenar, love them!
Vet inte hur jag skall kunna hålla fingrarna borta från dem i 23 dagar, uscha!
Vill bara sitta och pyssla nu, med en gång!
 


 
 

A nice comment can change your day

Var inne på apoteket förut och hämtade ut lite medicin och
fick då en söt kommentar av kvinnan som hjälpte mig;
 
Livet är underbart och du är vacker!
 
Så sött.. Tänk vad en liten kommentar kan göra, mer sånt tack!

ONLY

dagar kvar till jullov

If you dont have any shadows, you’re not standing in the light.

God morgon! Sitter just nu i skolans bibliotek och tänker sitta här resten av dagen! Skall försöka få gjort så mycket som möjligt på den individuella uppgiften och förhoppningsvis kommer den vara klar innan helgen, dock är måndag vår deadline : ) Btw, det sägs ju att det skall komma upp emot 10-15 cm snö idag här uppe, vet inte om jag kan lita på det eftersom det just nu bara regnar här.. Men jag välkomnar faktiskt snön, hellre har jag minusgrader och snö än detta tråkiga gråa, regninga väder! Hur ser det ut ute hos er? Snö där med?
 
 

Fashion in black and white







Say what?

Nämnde jag en halvdag i skolan? Stryk det och skriv heldag! Dock var föreläsningen väldigt slapp och redan efter elva var vi klara, men bara för det har jag inte kommit hem förrän nu. Satt kvar i skolan och skrev på lite arbeten, väldigt effektivt och fick gjort en hel del! Men efter denna heldagen är jag i alla fall inte lika trött som jag var igår : ) Just nu håller jag på att laga lite mat och sen tänkte jag läsa en artikel innan min tisdagskväll börjar.. Tänkte ha en myskväll idag med allt vad det innebär ♥

08:42

God morgon ♥ Trots att jag hade lite svårt att somna igår och gjorde det på tok för sent är jag faktiskt väldigt pigg idag.. Sitter just nu och kollar Vakna med the voice och äter lite frulle innan det är dags att dra iväg till skolan för några få timmar, helt underbart! Gårdagen tog kål på en så en halvdag passar helt perfekt just nu, haha! 
Hörs lite senare!

recent order

Har precis klickat hem lite nitar och stenar! Älskar att pyssla och göra om saker man redan har hemma, hoppas jag får min beställning innan jag åker hem över jul för då vet jag precis vad jag kommer göra under lovet, like it! Har inte hunnit med mycket här hemma, skall jag vara ärlig har jag faktiskt inte ens lämnat soffan sen jag kom hem, ILLA! Skall i alla fall stänga ned datorn nu och läsa lite artiklar.. Puss&kram

Don’t lose your present to your past.

Efter 6 timmar i skolan snurrar det rejält i huvudet. Det har vart på tok för mycket information idag och är ganska säker på att jag bara har fått in ungefär hälften.. Denna kursen vi har nu, Vetenskap & Design, är otroligt krävande eftersom det är mycket att läsa och det vi läser är vetenskapliga artiklar och filosofi, inte de texter jag kanske hade valt i första hand om man säger så : ) Men halva kursen har redan gått så förhoppningsvis springer de sista veckorna bara iväg och rätt som det är har jag jullov ♥
 
 
Nu tänkte jag i alla fall fixa en chai latte för att få upp värmen lite och
sen skall jag ge mig på minst två texter ikväll, whish me luck!

ATTITUDE-STHLM Fashion show

 

Monday morning

Skall snart springa iväg till skolan för en heldag men tänkte bara säga godmorgon först ♥
Hoppas ni får en toppen måndag! Puss&kram

dreams can come true as long as you believe in it

Har precis gjort klart en super god pastasallad som jag snott receptet från min älskade Madde ♥ Så nu är lunchen fixad för de närmsta dagarna : ) Passade även på att ta en lång, varm dusch och har nu krupit ner i soffan och kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik. Perfekt söndagskväll! I morgon väntas en heldag i skolan och sen även lite plugg ihop med Linn så får se när vi hörs igen ; ) Puss&kram

ATTITUDE-STHLM 2012

Denna helgen har vart helt underbar på så många sätt. Tror inte ens jag kan beskriva det för er så att ni förstår hur jag känner ♥ Fredagen började i alla fall med att jag och Linn hoppade på tio tåget till Stockholm och tog oss sedan vidare ut till Kista där ATTITUDE-STHLM mässan hölls. För er som inte känner till ATTITUDE är det nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender. Jag och Linn drog dit på branschdagen och minglade runt med media, detaljister och branschproffs : ) Kollade på några modevisningar och gick runt bland montrarna och fick se det senaste inom både mode och skönhet.
 
Det var en riktigt bra mässa med mycket inspiration och härligt folk. De modevisningar vi såg var Gaspard Yurkievich, Fokiwa och ATTITUDE-STHLMs egna fashion show med en blandning av designers. Har filmat lite från dessa och tänkte lägga upp en film så småningom.. Några andra roliga personer vi träffade på mässan var bland annat Adam Tensta, bloggaren Foki och Andreas Wijk, hårfrisören Bobby och Svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian som var där med sin senaste kollektion ♥ Hade en liten diskussion med Foki om hur hon lyckades starta eget och fick en del tips som jag tog till mig, thanks!
 
Efter några timmar på mässan var det dags att ta tåget tillbaka till Eskilstuna och möta upp min lillebror som kom på besök för första gången : ) Det var väldigt mysigt att ha han här och vi pratade om allt och alla under hela helgen och varvade snacket med lite shopping, tacomys, filmkväll och fixande här hemma! En helt perfekt helg med andra ord! Känns väldigt tomt nu när han har åkt och man helt plötsligt är ensam igen.. Men om bara 26 dagar är det jullov och då ses vi ju igen!
 
 
 
 
 
 

FAMILY

Sorry för dålig uppdatering men jag njuter av helgen tillsammans med min lillebror ♥
Har precis käkat lite tacos och skall börja kolla på den första av tre filmer! Men in black 3 först ut : )
Hörs mer imorgon!

This is where I´ll be today


If we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives.

Ännu en dag i skolan är över, känns som om denna kursen kräver extremt mycket av en och det kommer vara så skönt när den är klar och 3D-miljöer börjar, en mycket roligare kurs : ) Men det är bara att hålla ut, om 30 dagar är det jullov! Har i alla fall haft fullt upp idag, först skola fram till fyra och sen jag kom hem har jag städat lägenheten, min lillebror kommer nämligen hit i morgon och då måste det vara lite fint. Resten av kvällen kommer bestå av plugg, matlagning och sen sömn!

I don´t know

Heeej. Jisses vilken dag! Har inte alls sovit bra inatt, det började med att jag vaknade vid midnatt och var hur pigg som helst, var helt säker på att det var morgon, men icke! Fick försöka somna om bara för att vakna lika pigg vid 4 tiden igen, suck! När väl klockan sen ringde vid halv 8 var jag helt död! Drog på mig myskläder och traskade iväg till mitt KBT samtal, tack och lov för att man slipper göra sig iordning inför det : ) Efter det var det lite grupparbete och sen var jag helt död! Min plan var att sova två timmar under dagen men isället fixade jag tvättid, diskade en fjärdedel av disken och åt lunch, lite effektivt i alla fall! Nu sitter jag här och skall snart slänga i mig lite mat innan yogan och tänkte gå förbi Hemköp på vägen hem och handla lite eftersom mitt kylskåp skriker av tomhet! Hoppas ni alla har haft en betydligt lugnare och roligare onsdag ♥

Nothing more to say..

Jag har hundra miljoner saker som måste göras. Jag har fortfarande inte packat upp väskan från helgen, mitt soffbord är fullt av disk som egentligen bör diskas, jag behöver städa mitt rum, byta lakan, duscha och plugga! Får jag något gjort? NEJ! Tänker därför snart gå och lägga mig och ta tag i allt i morgon istället : )

♥ sängen

Imorgon tänker jag traska raka vägen till apoteket och köpa lite vitaminer. Är sjukt trött och har varit det hela dagen! Gäspar non-stop och skulle kunna somna när som helst.. Jag vet inte vad jag skall göra för att slippa det men hoppas att jag är trött bara för att jag saknar lite vitaminer, haha.
Har i alla fall vart i skolan hela dagen lång. Först föreläsning 9 till 12 och efter det lunch och lite grupparbete fram tills det var dags att hoppa på bussen till sjukhuset. Hade nämligen tid för cellprov idag, första gången någonsin och det gick rätt smärtfritt. Konsigt nog tycker jag inte att det är så hemskt att besöka barnmorskan, eller ungdomsmottagningen som man gick till förr, jag trivs rätt bra där faktiskt, haha! Så nu är det bara att vänta på svar och förhoppningsvis är allt bra. Efter besöket drog jag tillbaka till skolan och började leta efter lite vetenskapliga artiklar, inte det lättaste vill jag säga. Vet inte ens vad jag skall söka på och det är inte lätt att sålla när man får över 10 000 träffar..
 
Nu har jag precis pratat lite med mamma och tänkte nu försöka plugga i en timme eller två innan det är dags att sova ♥

Cheers to the freakin weekend

Helgen är redan över och jag sitter återigen hemma i Eskilstuna. Dagarna har bara sprungit iväg och jag hade mer än gärna vart hemma några dagar till, men jag får snällt vänta tills jullovet kommer. Har massa plugg att göra men tänkte först försöka berätta vad som hänt i helgen : )
I lördags drog jag hem till min älskade kompis Madde vid elva tiden och vid 12 öppnade vi vinflaskan ; ) sen var det bara dags att fixa iordning sig och åka iväg till Göteborg! Först var det middag på Mañana, den bästa restaurangen i Götet om ni frågar mig ; ) Efter det traskade vi iväg till Scandinavium för Ladies Night och avslutade kvällen på Excet.
 
 
En toppen kväll med massa skratt, dans och prat ♥ Ladies night var faktiskt väldigt, väldigt roligt. Var lite skeptisk till det eftersom jag trodde det mest var för lite äldre tjejer, men icke! Hade jätte kul, dansade och skrattade hela kvällen. Uggla var min absoluta favorit, så skön! Drev med sig själv otroligt mycket, haha! Btw, på vägen till Scandinavium promenerade vi längs med avenyn och precis när vi skulle gå över ett övergångsställe ser vi en äldre man komma gåendes, aspackad, vinglade och pratade för sig själv. Precis när vi gick förbi honom var han tvungen att ta tag i en lyktstolpe för att inte hamna i backen och efter någon meter hör vi honom prata med ett gäng killar och då plötsligt märker vi vem det är, ingen mindre än Ingvar Oldsberg. Aspackad på avenyn klockan 20.00 ; )
 

Stor pojke!

 
Idag fyller Linns lilla söta Theo 3 år! Stor pojke nu : )
Tyvärr kan jag inte vara med och fira honom idag men får ta det en annan dag. Hurra, hurra, hurra ♥

Best friends

Uppe med tuppen idag : ) Sitter här i sängen och kollar runt lite på nätet och tänkte snart ta och fixa lite frukost till mig.. Idag blir det en heldag tillsammans med min bästa vän Madeleine ♥ Skall ta elva tåget till Alingsås och kommer inte tillbaka förrän i morgon.. Hoppas ni får en helt underbar lördag.

Kärlek i massor

Känslan av att vara hemma och vara omgiven av personer som jag älskar och som älskar mig är obeskrivlig ♥ Förstår nog först nu hur mycket jag har saknat att vara här hemma i lilla Herrljunga! Blev helt nostalgisk när jag tog ut Molly på en morgon promenad idag : )
 
Gårdagen sprang förbi, kom hem vid halv 8 ungefär och möttes då av mamma, pappa, bror och syster, martin, morbror och kusin. Fullt hus med andra ord! Vi åt lite god mat, jag myste med min kusin och sen spelade vi alla poker.. kan stolt säga att jag blev tvåa och lät min bror vinna ; ) Alla som trodde att jag skulle åka ut bland de första, haha.
 
Idag har jag vart hemma hos mormor och morfar och hälsat på dem lite, har inte vart där på väldigt länge så det var väldigt skoj att komma dit : ) Morfar har tyvärr fått cancer och eftersom man inte vet hur det går känns det skönt att ha vart där. Efter det åkte jag raka vägen till Borås och spenderade några timmar tillsammans med Martina ♥ Det var så kul att ses igen och vi hade väldigt mycket att prata om. Sprang även runt i lite affärer men köpte inget, såg dock en fin väska på Lindex som jag nog kommer köpa ; )
 


Min syster och hennes sambos senaste tillskott, Tengil ♥

Min sötaste kusin
 
 
Resten av kvällen kommer spenderas i soffan tillsammans med mamma och syster framför någon bra film!

Happy girl.

God morgon! : ) Idag struntar jag i att klockan ringde klockan 7, för idag åker jag hem : ) Skall bli så otroligt roligt och jag hoppas att dagen i skolan springer snabbt förbi, haha! Sitter just nu och äter lite frukost samtidigt som jag kollar min mejl och försöker sminka mig, multitasking.
När jag sen kommer hem till Herrljunga kommer hela tjocka släkten vara där, nästan i alla fall : ) Hela familjen + Martin, morbror och kusin ♥ Love it! Tänkte även säga GRATTIS till min morbror som fyller år idag!

I have no word.

Jag vet inte ens hur jag skall beskriva den här dagen?! Ena stunden bra, andra stunden mindre bra. Yogan blev inställd, min lärare tänker inte på samma sätt som mig vilket gör att jag antagligen måste ha ett möte med honom nästa vecka och sen har jag inte heller börjat packa inför morgondagen.. En dag med en massa saker som behövs göras, en massa saker som har blivit gjorda men ändå finns det så otroligt mycket mer som skulle behövas bli gjorda, haha!
I alla fall! Tänkte packa ner allt nu, äta lite kvällsmat och läsa det sista inför föreläsningen i morgon. Sen får det bli sängen så att det snabbt kan bli morgon igen! I morgon sätter jag mig på tåget hem till mina nära och kära ♥ Jag längtar så sjukt mycket, vill att dagen i morgon skall gå snabbt, snabbt, snabbt, snabbt!
 

Rise and shine

God morgon! Molly väckte mig 07.14 så det var bara att hoppa upp ur min otroligt varma och sköna säng för att ta ut henne på en morgon promenad. Såg fram emot att krypa ner i sängen igen och sova någon timme till, men icke! Den korta promenaden gör mig otroligt pigg så nu har jag vart vaken några timmar. Har hunnit äta frukost, duscha, gjort rent alla mina sminkpenslar, postat ett brev och nu tänkte jag springa över till skolan och lämna tillbaka "lådan" och kolla hur mycket mer jag behöver sticka : ) Har otroligt mycket att få gjort idag så det är väl lika bra att hålla igång : ) Kommer vara skönt att dra på yoga lite senare och få ut all stress! Hörs lite senare!

Excuse me?

Gaaaah! Okej, nu är jag riktigt irriterad! Hur kan man få rest på en uppgift när det jag måste göra om inte ens står med som en del av uppgiften? Ibland förstår jag mig inte på lärare och hur skolan fungerar.. Blir så förvirrad och irriterad! Hoppas på svar från läraren snarast så man kan lösa detta..

19:27

Shit, nu är det bara två dagar kvar tills jag sätter mig på tåget hem till Herrljunga ♥ Längtar så sjukt mycket och känner att resan kommer precis perfekt! Vi har nyss börjat en ny kurs och det innebär en massa stress och information som skall sjunka in och vad är inte det bästa knepet mot det? Jo att åka hem och vara med min familj och mina vänner!
 
Håller på och pysslar lite just nu, några i klassen vann ett uppdrag om att göra om vårt hemklassrum och det innebär att jag just nu sitter och stickar och fixar med en "låda", allt för att hjälpa dem ; ) Var även iväg till verkstan idag, fixade mina sista två tavellister men bild på dessa kommer så fort jag målat klart dem! Nu tänkte jag fortsätta pyssla med lådan så den blir klar. Puss&kram

Follow your heart, but take your brain with you.


My day

Det känns som om hela dagen har gått i ett fram tills nu. Klockan ringde onödigt tidigt idag, 07.00 (!), på tok för tidigt men eftersom jag inte hann (läs orkade) duscha igår kväll var jag tvungen att hinna med det i morse och därför stod alarmet på 07.00. Vi började även vår nya kurs idag och den känns kanske inte som den absolut roligaste kursen men jag tror att jag kommer lära mig otroligt mycket i denna kursen så det är bara att sätta igång. Lunchade på stan med Linn idag och efter det hälsade jag på Kathrin i hennes nya lägenhet. Det var så grymt mysigt, hon och hennes boyfriend har verkligen fått till det otroligt bra ♥ Efter det drog vi till verkstan och tänkte fixa med lite saker men märkte ganska snabbt att det inte fanns någon i verkstan och det visade sig att gubbarna var i Stockholm så det var bara att traska hem igen och ta ut Molly på en lång promenad och sen dess har jag pluggat, tvättat och sitter nu och väntar på att potatisgratängen skall bli klar! Sjukt mycket idag med andra ord.

The next chapter

Eftersom jag inte har hittat min limpistol kan jag inte fortsätta pyssla här hemma och har därför legat i soffan och kikat på en intervju mellan Oprah och Rihanna.
Vill ni också se den så hittar ni den HÄR!
 
 
Nu tänkte jag ta en lång promenad med Molly och
sen krypa ner i soffan med en stor kopp Chai latte ♥

God morgon!

Som vanligt väcker Molly mig vid 8 tiden och då var det bara att ta ut henne på promenad och när vi väl kom tillbaka hade jag tänkt sova några timmar till, men icke! Promenaden på morgonen gör mig klarvaken och det är helt omöjligt att somna om, så nu har jag vart vaken några timmar och har hunnit äta frukost, kollat lite tv och nu funderar jag på att läsa lite inför den kommande kursen som börjar i morgon.. Eftersom jag åker hem nästa vecka är det lika bra att starta kursen direkt och få så mycket som möjligt gjort : ) Annars skall jag hem till Kathrin idag och kolla in hennes nya lya och sen pyssla lite här hemma ♥ Hörs lite senare!

Always dress like you are going to see your worst enemy.


View change as the one constant in your life. Welcome it. Expect it. Anticipate it.

Nu var det några dagar sen jag var här inne och det behövdes. Har haft en liten down period nu i några dagar och då vill jag gärna hålla mig ifrån datorn för att det inte skall komma upp en massa negativa inlägg här.. Nu mår jag däremot bättre, inte helt fri från dåliga tankar men jag kan hantera dem.. Ända sen jag började på mina KBT samtal har jag fört en "dagbok" och satt och läste igenom den idag och insåg att mina dåliga perioder kommer i samband med att jag får min mens.. That´s wierd? Kan i för sig förstå att kroppen blir lite koko då eftersom det handlar om hormoner, men nu undrar jag mest vad jag kan göra åt det? Vill absolut inte byta ut mina p-piller mot något annat preventivmedel och jag vill helst inte sluta ta dem heller.. får ta och ringa barnmorskan på måndag och få till ett möte så jag kan bolla mina idéer med någon som kan sin sak!
 
Veckan som har vart har i alla fall varit väldigt lugn. Presentationen i onsdags gick jätte bra, knappt nervös så det är ett framsteg : ) sen har jag bara lunchat med Paula, vart på stan med Kathrin och haft en filmkväll hemma hos Linn. Idag blir det myskväll för mig och Molly.. Skall testa på att göra egen Chai Latte och mysa med en fruktsallad och glass ikväll ♥ Hoppas ni har en underbar lördag.

Nytt nummer!

Då jag vet att det finns en hel del vänner som läser min blogg tänkte jag bara meddela att jag har ett tillfälligt nummer i någon vecka framöver, numret hittar ni på FB. ♥

What´s new?

Inspirationen är inte på topp just nu känner jag, har inte ens haft igång min dator förrän nu liksom?! Så får se om det dyker upp så många inlägg här de närmsta dagarna.. Föredrar just nu att ligga hemma i soffan tillsammans med Molly och kolla på Gossip Girl, ta långpromenader med Molly och sen sova! I morgon är det dock muntlig presentation och på kvällen blir det yoga tillsammans med Kathrin och Alexandra! Ha en underbar vecka ♥

Monday

Dagen har bara runnit förbi känns det som. Har vart i skolan idag för att öva på vår muntliga presentation i gruppen och sen har jag bara vart på lång promenad med Molly och tagit en lååång dusch.. Älskar att ha Molly här ♥ Tycker inte ens att det är jobbigt att behöva ta ut henne på morgonen. Idag lät hon mig till och med sova fram tills det att alarmet ringde..Tänkte försöka fixa lite kvällsmat nu innan Project runway börjar. Puss&kram
 
Det bästa med att gå upp tidigt på morgonen är att jag får i mig en ordentligt frukost.
Btw, vad tycker ni om halsduken? Gjort den själv.


Family ♥

Opps! Har visst inte vart inne här på ett bra tag men jag har haft på tok för mycket att göra för att ens vilja starta upp datorn : ) Som ni vet har jag spenderat helgen tillsammans med mina föräldrar och min lilla vovve ♥
Fredagen började med att spendera några timmar på Eskilstuna kuriren, tillsammans med Linn, för att vara med i en fokusgrupp. Satt och diskuterade ens mediavanor och fick en inblick i hur de arbetade på kuriren och hur tidningarnas framtid ser ut, tyvärr inte lika ljus som jag hade önskat, men men. Som tack fick jag med mig en biobiljett och ett spel hem, väldigt uppskattat då jag gärna hade deltagit på detta "gratis". Efter detta spenderade jag några timmar i skolan innan mina föräldrar kom hit och sen dess har jag bara umgåtts med dem non-stop fram till lunch idag då de tyvärr var tvungna att åka hem.. Vi har haft välsigt mysigt i helgen, fredagsmys med tacos och film, lördagen spenderades i Västerås där shopping stod på schemat och idag har vi bara myst och haft det bra.. Saknar dem lite redan men som tur är har jag ju kvar Molly här som får hålla mig sällskap! Känns väldigt konstigt att ha henne här ensam men hon verkar trivas så det skall nog gå bra : ) Och om 12 dagar är det dags att åka hem igen, längtar sjukt mycket!
 
Puss&kram

Torsdag

Hur skall jag överleva efter examen? Då kommer det inte finnas någon verkstad att gå till när man har lediga stunder.. Kommer behöva köpa en egen verkstad tror jag : ) Har i alla fall hunnit måla klart hyllorna, byggt en tavellist och nu är jag i full gång med att tvätta och städa! Skall försöka springa tillbaka till skolan igen när jag slängt i nästa maskin för att måla klart tavellisten

RSS 2.0