Once again...

Denna veckan har vart värdelös när det kommer till disciplin. Åhh, blir så arg på mig själv när jag inte gör det som jag faktiskt måste göra utan istället hittar på en massa dumma, dåliga ursäkter för att slippa ta tag i det viktiga. I morse hade vi en tenta, eller dugga som dem sa, vet inte riktigt skillnaden mellan de där två men i alla fall.. Hade pluggat in en hel del och skrivit så bra tips och hjälp papper så att jag under onsdag och torsdag bara skulle kunna sitta hemma och läsa så mycket jag bara orkar, men tror ni jag har gjort det? Nej. Istället har jag varit i verkstan, städat, diskat, tvättat.. ja precis allt för att undvika att plugga och smällen av det fick jag idag när jag skrev tentan. Visst det var inte jätte svåra frågor men jag vet att jag hade vart mer säker på fler frågor om jag hade spenderat de sista dagarna åt att läsa igenom allt en extra gång. Får helt enkelt sitta som på nålar tills resultatet rullar in, blir jag underkänd så är det resttillfälle den 21 mars!
 
Annars så sitter jag återigen på tåget mellan Eskilstuna och Herrljunga,det börjar nästan kännas som om jag bor på tåget, haha. Denna tripp har i alla fall vart inbokat ett bra tag för i morgon skall jag in till Göteborg på min systers 26 års fest. Har höga förvätningar på dessa festerna då de alltid brukar innehålla lite lekar och en rolig tipspromenad : ) Annars så kommer denna helgen mest gå till åt att bara vara hemma, ta det lugnt och vila upp mig ordentligt I skrivande stund sitter jag och försöker skriva på mitt sista arbete i denna kursen, svensk designhistoria på 40-talet, sounds like fun?
 
Puss&kram

SURPRISE

Ooh, well hello!
 
Jag har inte velat skriva här denna veckan eftersom jag har haft en hemlighet som jag har vart tvungen att bevara. Men nu kan jag återigen skriva av mig här : ) Just nu sitter jag faktiskt hemma hos mamma och pappa i Herrljunga. Känns lite konstigt eftersom jag var här för en vecka sen och skall tillbaka hit nästa vecka också, men denna resan kom lite spontant eftersom jag igår var med på en överraskningsfest åt Anna inför hennes flytt till Australien ♥ Annas mamma ringde mig förra veckan och berättade om planerna att slå ihop en "hejdå fest" och en födelsedagsfest åt Anna som hon inte skulle veta om och självklart var jag tvungen att åka hem och vara med på detta, ville säga hejdå en gång till, ordentligt denna gången. Så i torsdags satte jag mig på tåget hem till Herrljunga och jag skall vara här tills tisdag innan det är dags att åka tillbaka. Jag har varit så sjukt rädd för att försäga mig så jag har försökt undvika facebook, instagram och bloggen, alla ställen där jag vet att jag skulle kunna försäga mig och där jag vet att Anna skulle kunna se det, men jag lyckades och alla andra också! Hon blev jätte förvånad och anade absolut ingenting. Var så kul att se hennes min när hela hennes släkt var där + en massa vänner, tror hon blev väldigt rörd av all kärlek som fanns där igår. Tror vi var upp till 30-40 personer igår allt som allt, folk kom och gick lite men det var minst 25 personer där hela tiden : ) Som tur är älskar jag Annas släkt och ser dem som min egna så jag trivdes som fisken i vattnet. Medan Anna sprang runt och försökte hinna med att prata med alla som var där satt jag och pratade en hel del med Annas vänner Bella och Karin, riktigt snälla tjejer och jag hoppas att vi kommer hålla kontakten fastän inte Anna är i Sverige ett tag fram över. Har träffat dem en hel del innan men det är alltid när Anna är med men nu skall jag försöka hinna träffa dem även utan henne : ) Pratade även med Bella om att försöka fixa med att åka ner och hälsa på Anna tillsammans om ett år. Bella kommer ju själv flytta tillbaka till Australien någon gång så tror det är ganska lätt att få med henne på en tripp dit ner ; ) I alla fall, gårdagen var helt underbar! Gav henne ett fotoalbum med lite bilder på oss som hon förhoppningsvis får med sig i sin packning dit ner, ett lite minne från mig.
 
Annars så spenderar jag all min tid här hemma till att plugga för på fredag är det dags för vår första, och förhoppningsvis enda, tenta under dessa tre åren. Tentan kommer handla om konstruktion/material och svensk designhistoria. Känner mig ganska säker på material och konstruktions delen men allt mindre säker på designhistorian, inte riktigt min grej ; ) Har dock ganska bra koll på 40-50 talet eftersom jag skrivit ett kortare arbete på det, men alla andra årtal är som en dimma för mig. Men jag har ju några dagar kvar tills tentan så förhoppningsvis kommer lite mer info fastna i mitt huvud.
 
Nä nu måste jag fixa lite kvällsmat, är sjukt hungrig efter en kvällspromenad med Molly.

HELG!!

Sitter just nu på tåget hem till Herrljunga! Längtar så otroligt mycket hem och denna tripp kom väldigt lägligt efter denna mardrömshelg! Så med andra ord tar jag helg redan nu ;) inte helt fel.

Fram till söndag ska jag hinna med att träffa mormor och morfar, säga hejdå till Anna, besöka Vara konserthus, en tripp till Ullared och en massa kvalitetstid med min familj ♡ uppdateringen här kommer med andra ord inte vara den bästa denna vecka, vill ni ha dagliga uppdateringar finns jag på instagram; lindastenqvist


Perfect day

Sötaste Theo fick mitt hjärta att smälta när han sa; tack för att du följde med idag. Världens sötaste kille ♡ har med andra ord spenderat några timmar med min andra familj idag! Blev lite shopping, sen lunch och efter det mys hemma hos mig!


One day at a time

I did it!
 
Idag känns allt mycket, mycket bättre, är det inte konstigt? Lite förkyld fortfarande men ingen ångest. Pratade lite med Martina innan jag somnade igår och hon påminde mig om att det är viktigt att tänka på allt det positiva istället för att fokusera på vad som är jobbigt och negativt. Fyller jag min hjärna med positiva tankar kommer ångesten försvinna allt mer, så det är vad jag har gjort idag! Inte haft ett enda "måste", fokuserat på vad som gör mig glad och det funkar : ) Skall fortsätta så här från och med nu, vill ju inte att ångesten skall styra mitt liv, vill inte att någon/något skall styra mitt liv! Har vart med om det förr och vill inte dit igen..
 
Ville bara dela med mig om att allt är bra nu och det skall det fortsätta vara också ♥

21:37

Läser jag vad jag skrev sist så kände jag mig stark kort efter attacken, men det förändrades ganska snabbt. Tårarna började rinna och slutade inte förrän 3 timmar senare :( har pratat med mamma flera gånger under dagen men även pratat med Kathrin, Linn och Robert! Mina samtal med dem fick tårarna att avta och dem betyder så mkt för mig, att veta att folk bryr sig och att de vet om hur jag mår! Alla erbjöd sig sovplats och sa att jag kan ringa dem när som helst 24/7, kan inte förklara hur mkt det betyder för mig ♡
Dock sitter jag fortfarande hemma själv just nu, av egen vilja! Jag försöker inse att inget blir bättre av att fly från situationen och därför ska jag försöka klara av att vara själv. Kommer förhoppningsvis gå bra och jag kommer vara stolt imorgon om jag klarar det! NEJ, NÄR JAG KLARAT DET!
Känner dock att en del tankar kommer krypande och jag är rädd för att det ska bli likadant i morgon. Tog därför en extra tablett precis, eller en halv. Ska kolla på farmen nu och sen försöka somna! Gillar egentligen inte när inlägg som dessa kommer upp på bloggen, men bloggen är min dagbok och jag mår bättre av att skriva av mig! Uppdaterar mer imorgon.


Here we go again!

Ett nytt bakslag, eller det kanske är fel ord men idag fick jag återigen lite panik :( vaknade och mådde bra, kände knappt av förkylningen men sen kom den brinnande känslan i axlarna och värmen sköljde över mig! Fick panik och visste inte vad jag skulle göra, ville ringa på hjälp men visste inte vem?! Har massa jag kan ringa till men i stundens hetta kunde jag inte tänka på en enda :( det enda jag kunde göra var att andas och prata mig själv tillrätta. Och tänker jag efter höll det bara i sig i några minuter men det räcker för att man ska må dåligt! Usch!!!!! Att ens egna hjärna kan spöka så med en, avskyr det.

Nu är allt lugnt igen, har ringt mamma och gråtit lite! Känns alltid bättre när man pratat med någon, skickade även sms till Linn för att prata ut lite :) känner mig ganska stark just nu, jag vet ju att jag klarar detta och att det bara sitter i min hjärna men skulle ljuga om jag sa att jag inte helst av allt vill sitta på tåget hem till herrljunga! Men jag ska hem om fem dagar, bara att hålla ut.


RSS 2.0