Jag är så glad just nu! Det är bara två dagar kvar tills mamma, pappa och molly kommer hit och idag blev jag i princip klar med mina två hyllor : ) Det enda som behövs fixas är att jag skall måla lite i morgon! Trodde inte att jag skulle hinna, men det gjorde jag! Skall äta lite nu och sen läsa igenom arbetet en sista gång. I morgon skall jag hinna med att städa och tvätta, samt måla klart hyllorna och om tiden tillåter skall jag försöka fixa en tavellist till fönstret ♥

Mitt senaste inköp

Det krävs lite arbetet på det men det kommer bli toppen här hemma.
Tänk vad man kan hitta under en kvällspromenad, helt underbar!

DONE!

Klockan är 10.25 och jag tror att jag är klar med arbetet! Har suttit och trixat med det i någon timme nu och jag tror äntligen att jag är klar. Kommer behöva läsa igenom det någon gång innan jag skickar in det, men fan va skönt det känns! Vet inte om jag har fattat uppgiften rätt eller ej, men nu finns det ett arbete att skicka in i alla fall : ) Tänkte fixa iordning mig lite nu och sen ta en runda på stan för att sedan ta mig bort till gamla stan för att hämta hem en grej jag köpte igår på promenaden ; )

Eskilstuna by night



 

Don’t wish it were easier, wish you were better.

Till och med att diska är roligare än att sitta här och skriva på arbetet, haha! Har i alla fall kommit en bra bit på vägen och kommer nog förhoppningsvis kunna skriva klart den ikväll. Men just nu går mina ögon i kors och min rygg värker något enormt så därför tänkte jag ta mig en promenad nu ♥ Lite frisk luft och musik i mina öron bör göra susen ; )


Inspiration








Behöver jag förklara vilken årstid jag gillar mest?
Sommar ♥

A pretty face doesn’t mean a pretty heart.

Idag är det återigen plugg som står på schemat! Har nyss kommit hem från skolan där vi hade ett grupp möte och nu skall jag försöka skriva klart arbetet så man slipper ha det hängande över sig resten av veckan.. Så idag är det plugg, plugg, plugg.. I morgon kan det möjligtvis bli en del plugg också, men förhoppningsvis inte så mycket och torsdag hoppas jag att jag kan spendera dagen i verkstan, vill få gjort två hyllor innan fredag nämligen, tidsoptimist? Och sen till helgen kommer äntligen mamma och pappa hit ♥ Längtar så otroligt mycket efter dem och kommer juta fullt ut medans de är här! Så nu vet ni hur min vecka kommer se ut ; )

Is this what they call fun?

Arbetet börjar närma sig fyra sidor nu vilket är antalet sidor som arbetet får vara på och jag känner mig inte alls klar, skulle nog kunna skriva X antal sidor till men nu är det väl dags att rensa lite i meningarna. Hur skall detta gå? Det är alltid lättare att ordbajsa än att ta bort saker i en text, hmm..Har lite mer än en timme på mig att skriva klart det innan jag skall iväg bort till Linn. Tillbaka till skrivandet antar jag.

...


Monday morning

12 timmar sömn, helt underbart! Nu är jag redo för en låååång dag med en massa plugg!
Har en hel del som skall skrivas så det är väl lika bra att sätta igång! Idag skall arbetet bli klart!

Party all night

Kvällen igår var awesome! Jag och Linn hade en riktigt roligt förfest med god mat, fixande, hög musik och alkohol ♥ Om ni inte redan har listat ut det så var jag och Linn LMFAO igår och det blev riktigt, riktigt lyckat! Vår outfit blev bättre än vi trott och håret var det absolut bästa med hela kvällen, haha! Eftersom vi var LMFAO var vi ju självklart tvungna att lära oss lite moves från deras video så det blev någon timme med träning och skjut mycket skratt ; ) Vid halv nio drog tog vi bussen bort till festen och väl där började vi dricka ännu mer och dansa all night long! Linn kände, eller åtminstone kände igen, en hel del av folket på festen men själv visste jag bara vem Emma i Linns klass var, så de andra 20 + hade jag ingen aning om vilka de var och det var riktigt härligt folk, alla dansade, alla hade gått all-in på temat (även om jag och Linn var bäst klädda, blink, blink). På slutet av festen hade det visst blivit lite tjafs mellan några och helt plötsligt hör man folk skrika på varandra och folk gråter, men vi brydde oss inte direkt, vi hade ju inget med det att göra, så vi dansade in i det sista och sen var det bara att ta bussen hem igen. Helt perfekt kväll helt enkelt! Dock har vi väl mått sisådär idag men det är väl som det skall vara antar jag.
 
Eftersom alla på festen hade kameror och tog kort heeeela tiden glömde jag ju helt av att ta några bilder med min kamera, men jag bjuder på lite bilder från förfesten!
 

 















♥♥♥

Inredningsdetaljer






...

Jag lever... typ i alla fall!
Vaknade och mådde toppen men nu börjar huvudvärken komma, så vi hörs lite senare!

Sexy and i know it!

Halva outfiten klar, äntligen fick jag till volym ; )
En grym kväll väntar!

Hörde jag en skål?

Musiken är på högsta nivån, alkoholen står framme på bordet, nu saknas bara my partner in crime ♥

Party it is!

Ikväll lyssnar vi på; Drink to that
 
 

Love it!

Nu ligger allt framme tills ikväll, can´t wait! Hlåler just nu på att färga ögonbryna och sen skall jag ner till Godisland för att inhandla lite gott till ikväll och sen är det dags att börja göra sig iordning! Linn kommer hit vid 3 tiden och då skall mitt hår förhoppningsvis vara färdigt ; ) Kommer bli kalaskul ikväll, och det bästa med kvällen är att Linn sover över här sen! Kommer bli kul att vakna upp med sin bästa vän i lägenheten och kunna prata om allt roligt som hände under kvällen ♥

It´s a beautiful morning


Hmm..

Var det inte jag som skulle skriva lite på mitt arbete? Jag är verkligen bäst på att undvika att göra det som jag egentligen behöver få gjort! Har nu suttit här framför datorn och kikat runt lite, kollat fina bilder, läst en del bloggar och vart inne på fb, alltså allt annat än att skriva på arbetet! Har bara skrivit en sida och det skall vara minst 3 så jag har en del saker till att skriva om, men vart finns inspirationen? Inte här hemma i alla fall, haha. Hur skall jag kunna sätta mig och skriva på ett arbete som inte inspirerar mig för fem öre när det finns så mycket annat roligt att göra?! Hur löser ni sådana här situationer?
 
Målet är i alla fall att få ner 10 rader med text innan Schakalen börjar kl 22.00, tror ni jag fixar det?

A lot in the same frame

Ni är dåliga på att ge mig tips!! Haha, men jag klarade det, wooho! Blev dock lite fläckar på brädan men jag tror inte det kommer färga av sig, i så fall får jag helt enkelt låtsas som om det inte var mitt fel ; )
Kan ni gissa vad jag och Linns kall vara i morgon?
                                   
 
Sitter just nu i soffan och väntar på att min tacogratäng skall bli klar, är så sjukt hungrig.. Förhoppningsvis är den klar om 10 min. Måste även hinna med att skriva lite på mitt arbete i skolan. Alltså jag måste bara klaga lite på kursen som vi läser nu!
Kursen vi läser är Retorik och berättarteknik, då kanske ni tänker på att lära sig stå och prata inför folk, vilket jag också först trodde, men icke! Huvuduppgiften i kursen är att spelifiera ett designproblem, say what? Hade ingen som helst aning om vad ordet spelifiering betydde innan de i min grupp förklarade det och vårt resultat av denna kurs är att vi har gjort ett matematik spel. Vi sitter alltså och knepar på hur vi skall utforma spelet och hur det skall se ut, tycker ni det låter som retorik och berättarteknik? Det gör inte jag i alla fall, eller okej, visst berättarteknik hör väl till det, men det gjorde även filmanalysen som vi tidigare har gjort, sitter bara och undrar när retoriken kommer in i uppgifterna?! Att vår lärare sen är okontaktbar och oförmögen till att ge svar på ens frågor och funderingar gör inte direkt kursen så mycket roligare. Men det bästa av allt är att det bara är en och en halv vecka kvar till detta är över! Det sista jag har att göra är att skriva en individuell rapport (om något!) och sedan fixa den muntliga redovisningen! Håller alla tummar om att jag skall få G på denna kursen, det är det enda jag vill, haha.

HUR?

OMG! Har precis försökt mig på att färga ett linne, eller skriva en text på ett linne för att vara mer precis! Än så länge har det gått bra men nu står det att jag skall stryka på baksidan?! Hur sjutton skall jag lyckas med detta utan att färga strykbrädan? Haha, ingen aning! Tips tack!

Run, run, run

Nån timme på stan förvandlades helt plötsligt till 4 timmar på stan, fast 3 av dessa spenderades inne på SMAK, så jag klagar inte : ) Alkoholen är inhandlad inför morgondagens halloweenfest och just nu sitter jag på mitt golv och skall fixa det sista med outfiten, tror det kommer bli toppen! Eftersom tiden sprang förbi förut så har jag en del som måste bli gjort idag så därför skall jag stänga ned datorn och få det viktigaste gjort ; ) Ciao!

09.28

Okej, nu blir jag trött på att hela tiden väckas av mitt alarm! I morgon kommer jag ta sovmorgon, kommer stänga av telefonen och ha i öronproppar för jag måste få sova ut! Skall snart iväg till skolan, igen, haha! Men förhoppningsvis är vi bara där en liten stund och vid 12 skall jag möta upp Linn på stan för att inhandla det sista inför morgondagens festligheter : ) Hörs lite senare för nu måste jag äta lite fukost och blåsa håret!

tv4

Är det någon mer än jag som kollar på 4an just nu? Det går en dokumentär om
"Bulgariens övergivna barn - återbesöket". 
Så hemsk dokumentär, helt fruktansvärt! Det värsta jag sett, hur kan man behandla barn på det sättet? Usch! Blir så arg när jag ser det, att sånt här förekommer saknar ord.. Hur kan vårdarna arbeta där? Hur kan de gå hem till sin familj på kvällen och vara nöjda med livet? Så hemskt, saknar ord!
 
 

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

Kom precis hem från skolan, igen! Känns som om jag har vart där väldigt mycket den sista tiden trots att vi inte har haft en enda föreläsning sedan den 2 oktober : ) Idag var jag där för att hjälpa Alexandra att få upp film på vissa fönster till vårt hemklassrum. Drog dit vid 10 och kom nyss hem, heldag enligt mig : ) Men riktigt snyggt blev det, dock hade vi för lite film för ursprungsidén men vi gjorde det bästa av situationen, haha!
Nu tänker jag försöka få en hel del skrivet till ett arbete som skall in om lite mer än en vecka och lite senare ikväll tänkte jag kolla på en film ♥
 


 

As simple as that

Medans jag kryper ner i sängen till en bra film tänkte jag bjuda på lite bilder på mitt senaste projekt,
hope you guys will like it!


I love it!

Every wednesday evening


Guess what I just did? Drog på ett yoga pass med Kathrin!
Har i för sig vart på yoga innan, men då bara på ett spa, anser inte att det är samma sak : )
Blev väldigt positivt överraskad och nu skall vi försöka gå varje onsdag. Helt perfekt för mig,
bra för avslappning och för att kunna koncentrera på vad som är viktigt.
Så nu vet ni vad jag gör varje onsdag mellan 19.30 - 20.30.

Friends: a seven letter word that I couldn’t live seven seconds without.

Var det någon mer som kollade på Svenska Hollywoodfruar igår? Älskar det programmet och skrattade mig igenom det tillsammans med Linn. Det är så tråkigt att det var säsongsavslutningen, vet inte hur jag skall hålla mig till nästa säsong börjar igen, för det blir väl ännu en säsong?
I alla fall, hade det jätte kul hemma hos Linn igår! Vi pratade om helgens fest, pussade på hennes lilla valp och busade lite med Theo ♥ Kom inte hem förrän vid halv 11 eller något liknande och då var jag så trött att jag somnade med en gång och sov fram till halv tio idag, underbart! Nu har jag suttit och försökt börja skriva lite på ett arbete men tänkte ta en paus och fortsätta med mina bokstäver! Det känns som ett projekt utan slut, haha. Men idag skall det bli klart och då kommer det upp lite bilder, vet att folk är nyfikna på vad det skall stå ; )
 
 


Happy B-day!

Idag är det den 24 oktober, FN-dagen och med andra ord min pappas födelsedag ♥
Som vanligt kan jag inte vara hemma och fira honom och det kanske
är lika bra eftersom han oftast inte önskar sig något : )
Det enda han alltid har önskat sig ifrån oss barn är att vi skall vara snälla!
Så har det i alla fall låtit sen vi var små och om ni frågar mig har vi gett honom det han önskar sig!
Grattis pappa!

Happiness is homemade

Muffins           √    check
Hallongrottor  √    check
 
Nu är det dags att sätta upp lite fler bokstäver på väggen innan Gossip girl börjar och efter det tänkte jag försöka ta mig iväg bort till Linn! Hörs lite senare igen, puss&kram

Turn up the music, turn down the drama.

God morgon!
Har vart riktigt hurtig idag : ) Redan vart iväg till skolan och fixat min sista bokstav och nu väntar jag bara på att de sista bokstäverna skall torka, sen skall de upp på väggen ♥ Funderade på vad jag skulle hitta på medan jag väntar på att färgen skall torka och eftersom jag har planerat att plugga hela dagen i morgon bestämde jag mig för att baka! Så nu är muffinsen klara och snart skall det bli lite hallongrottor! Kanske även hinner med att fixa en kladdkaka och kanske en hallon & blåbärs paj, lovely! Ikväll skall jag iväg till Linn och kolla säsongsavslutningen av Svenska Hollywoodfruar och pussa lite på deras nya valp. Mysig dag helt enkelt!

Monday

Ännu en dag med massor saker att göra! Klockan ringde halv nio i morse och efter en timme var det dags att traska iväg till skolan för lite gruppmöte. Vi kom äntligen fram till hur de sista sakerna skulle fixas och det känns väldigt skönt att veta vad man skall göra och lägga sin energi på! Vid 10 drog jag iväg på ännu ett samtal och det gick väl som det alltid går, bra! Fick lite kloka råd kring hur jag skall börja trivas bättre här uppe och hur viktigt det är för mig att minska på all stress i min vardag.
Efter samtalet spenderade jag nästan 6 timmar i skolan för att sitta och fixa och trixa med grupparbetet och om lite mer än en timme skall jag springa över till skolan igen för att fixa en film som just nu laddas..
 
Hoppas på mycket mindre "måsten" i morgon!

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.

 
6 bokstäver sitter numera uppe på min vägg, bara 47 kvar : ) Eftersom vissa bokstäver fortfarande finns kvar i skolan kom jag inte så mycket längre och har istället spenderat dagen i soffan och kikat på två filmer. Hamilton och In time blev det, så skönt med en lugn dag! Funderar på om jag skall försöka skriva lite på en uppgift eller om jag helt enkelt skall sätta på en film till?! Hur har ni spenderat eran söndag?

14:00

Har precis vart nere på stan och shoppat lite. Tyvärr blev det inga kläder, inget smink och inga smycken, istället blev det sisådär 100 spik, haha! Satt uppe sent igår och försökte lista ut hur jag skulle kunna få upp mina bokstäver utan en massa hål i väggen, men det gick inte! Så nu skall jag ge mig på det, och en massa hål i väggen skall det bli ; ) Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med idag ♥

Ohho!

Opps, insåg precis att sättet jag hade tänkt sätta upp bokstäverna på inte alls kommer att fungera.. Hur sjutton skall jag läsa detta utan att det skall behöva bli över 50 hål i väggen!? Hmm.. Kommer inte gå och lägga mig förrän jag har löst detta problem, wish me luck!

That awkward moment when you’re trying to be totally serious, but something makes you laugh.

Trots att jag vakande redan klockan 8 i morse är det helt underbart att få vakna utan ett alarm. Första gången denna veckan och det känns underbart! Hade dock önskat att jag kunde sova några timmar till, men icke : ) Har bara förflyttat mig från sängen till soffan och sitter just nu och smsar med Madde och planerar in en tatuering till våren, hennes första och min andra ♥ Och nu precis påminde hon mig om att det är mindre än en månad kvar tills vi ses, längtar ihjäl mig!
Idag får vi se vad som händer, vet bara att jag skall bort till Kathrin i eftermiddag och kolla på lite ljuslyktor och sånt som jag kan få, sen skulle jag verkligen vilja börja få upp mina bokstäver på väggen, har dock typ 8 kvar att fixa med men tänkte att jag i alla fall kunde börja..
Vi hörs lite senare helt enkelt, love!

weekend

Efter 7 timmar i skolan tar jag äntligen helg! Skall iväg och inhandla en massa gott till helgen ♥

14:20

Ännu några timmar har spenderats i verkstan och nu börjar jag äntligen se slutet på detta projekt : ) Tänkte spendera en timme i verkstan i morgon igen och sen är det klart, då skall det bara upp och bilder kommer! Nu håller jag på att tvätta och skall snart ner och slänga i en ny maskin och sen måste jag försöka fixa lite mat, tror dock att jag måste förbi affären och fixa lite grädde eller creme fraiche så får se vad det kan bli.. Dags att fortsätta tvätta, have fun!

Good times

Sitter och kollar igenom alla bilder som jag har här på min datorn och börjar sakna alla mina vänner där hemma ♥ Jag önskar verkligen att vi kunde vrida tillbaka tiden till i somras då jag inte hade några måsten och kunde vara med mina vänner när som helst, saknar det hur mycket som helst! Det är verkligen det värsta med att bo över 30 mil ifrån alla som jag älskar! Skall man bara ta en fika med en vän kräver det enormt mycket planering nu för tiden : ( så tråkigt..
 
   

  

   

Friendship is the best thing that comes to life. Friends will always be there for you.
Don’t worry about the fakes. Worry about the people who had your back from the start
and never treated you wrong. Always remember they are your real friends.
Don’t ever take them for granted because one day you’re going to lose a good friend
by the way your actions are. When you see a good friend, stick to that person.


Onsdag

Igår drog jag hem till Linn i alla fall och kollade på Svenska holllywoodfruar och andra halvleken av matchen! Trodde det var helt kört för Sverige när vi såg att det stod 0-4 men inte då, de tog ju igen det ordentligt och det slutade oavgjort istället : ) De kanske har en bra trupp nu i alla fall?!
I alla fall, sov över hos Linn igår och efter matchen satt vi och diskuterade vad vi skall klä ut oss till på en maskeradfest om lite mer än en vecka och äntligen kom vi på något riktigt bra och roligt så idag har vi spenderat några timmar nere på stan för att inhandla allt som behövs och vi är i princip klara, håller bara tummarna om att det blir lika bra som vi har fått för oss : ) Annars har jag inte gjort så mycket idag, målat lite här hemma men mest bara tagit det lugnt, har egentligen en del plugg att göra men jag orkar inte, haha! Så i morgon skall jag tvätta och plugga hela dagen lång, fun! Vad har ni haft för er då? Hoppas åtminstone ni har haft en minst lika rolig dag som jag ; )

Anyone can give up, it’s the easiest thing to do. But to hold yourself together when everyone would expect you to fall apart; that is true strength.

Köpte ny plånbok i helgen och när jag väl rensade min gamla hittade jag en lapp som jag helt hade glömt av att jag ens hade skrivit. Det var en lapp som jag skrev en dag då jag bestämde mig för att göra en förändring här i livet, och jag valde att ha den i plånboken för att alltid ha den med mig ♥ En massa känslor kom tillbaka när jag läste det, det måste ha vart omkring ett år sedan jag skrev den men det som står är så sant, och jag blir så glad av att kunna säga att jag håller det jag den dagen lovade.

När jag berättar för folk om vad jag varit med om här i livet brukar de flesta tycka synd om mig, och det gjorde jag med, i många, många år. Men inte längre! Numera kan jag se det ur en positiv vinkel. Tack vare det jag varit med om har jag blivit den jag är, har de kunskaper som jag fått och numera vet jag vad jag vill och inte vill, vad jag vill ha och inte ha, och det är jag tacksam över. Idag hoppas jag att folk ser det i mig när jag berättar om det jag varit med om, jag hoppas och önskar att folk idag hör och tänker; "Vad stark hon är". För det är precis så jag känner mig, stark, mycket starkare nu än då!
 

Winners don’t quit and quitters don’t win.

Puuh, vilken dag! Har varit i skolan från 10.00 och kom hem för knappt en timme sen, jisses säger jag bara! Och jag har inte ens haft föreläsning, först drog jag och Kathrin till verkstan och fixade lite med mina bokstäver och sen efter lunch var det dags att träffa gruppen och fixa lite med grupparbetet och där blev jag kvar fram till 17.00! Avskyr så långa dagar men antar att det bara är att vänja sig, har kikat på de kommande kursernas schema och det ser inte ljust nu.. Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och funderar på hur resten av kvällen kommer se ut, egentligen var planen att sitta här hemma och kolla på Sverige - Tyskland men fick ett sms av Linn där hon frågade om jag ville med henne hem efter hon har jobbat, så får se vad kvällen har att erbjuda! Hörs mer i morgon i alla fall ♥

Fashion is a relationship between you and your mood

Om bara min plånbok hade tillåtit det hade jag slängt det mesta i min garderob och köpt nytt, men eftersom jag lever på csn får jag tänka mig för... lite i alla fall : ) Har sen i somras handlat, handlat och handlat lite till, men nu får det vara slut på detta, åtminstone fram till nästa löning..
Bjuder på lite bilder från den senaste shoppingen;
 
 
 
 
 
 

Best friends have conversations impossibIe to understand by other people

Har haft en av de bästa helgerna på länge
...och mycket tack vare Martina som har spenderat helgen här.
I fredags kom Martina hit och då drog vi iväg och handlade allt till tacos och hyrde en film och hade en riktigt mysig fredagskväll, pratade om allt och inget och tog igen all tid sen vi sist sågs! På lördagen tog vi en promenad bort till Tuna Park och spenderade några timmar där inne och tog till sist bussen hem då det värkte både i våra fötter och plånböcker : ) Efter någon timme hemma bestämde vi oss för att fixa iordning oss för att bege oss iväg till Akropolis där middag tillsammans med Linn väntade! Det var riktigt kul att Linn och Martina kunde träffas, en av mina bästa vänner hemifrån och en av mina bästa vänner här liksom : ) Spenderade någon timme på restaurangen och varvade skratt med skvaller och god mat innan det var dags att traska vidare.
Söndagen spenderades precis så som en söndag bör spenderas; några slötimmar på stan och sen resten av dagen i soffan.. Vid 18 tiden traskade vi iväg till stationen eftersom det var dags för Martina att åka tillbaka hem till Borås... MEN, tåget var flera timmar försenat och hon skulle då missa sin anslutning så efter en timme ute i regnet bestämde vi oss för att traska tillbaka hem till mig och ringa Martinas chef för att säga att hon tyvärr inte kan ta sig hem idag utan måste sova hos mig en natt till : ) Jag blev skit glad över att få spendera 12 timmar extra med min vän ♥ Så idag vid 12 tiden satte hon sig på tåget hem och sen dess har jag bara vart hemma och tagit igen mig, haha : )
 
Bjuder på lite bilder från helgen,
 










 
 

One step in the right direction

Har spenderat några timmar i verkstan idag : ) Kommit lite längre med mitt projekt men har fortfarande vääääldigt lång väg kvar! Ska försöka spendera någon timme där igen både i morgon och på fredag, sen tar jag helg och njuter av helgen tillsammans med Martina ♥ Skall även hem till Alexandra i morgon och ut och kika efter lite fynd, haha. Nu skall jag ta på mig lite varmare kläder och sen skall jag försöka mig på att sticka ; ) Carro visade mig lite hur jag skulle göra så nu jävlar skall den där halsduken bli klar! puss&kram

I don’t want to be your favorite or your best.
I want to be your only and forget the rest.

Finally!

Narrationsanalys klar  √  CHECK

Så jävla skönt att äntligen ha skickat in den. Jag är så nöjd som man kan bli med denna uppgiften och nu är det bara att vänta på domen av Peter, men jag håller tummarna för att det ska gå bra! Spenderade några timmar i skolan med gruppen idag och äntligen känns det som om vi har kommit på några bra idéer och förhoppningsvis kan vi hålla vår tidsplan och snart kommer även denna kursen vara avklarad! Tycker så synd om alla mina vänner i skolan som läser dubbla kurser nu för de verkar ha så otroligt mycket uppgifter i de andra kurserna så de är lite stressade om man säger så, jag är väldigt glad över att bara behöva läsa en kurs just nu, hade verkligen inte klarat av två kurser samtidigt med tanke på att jag mått lite sisådär den sista tiden...
 
Nää, nu skall jag tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen för att kolla Svenska Hollywoodfruar ♥

DONE!

Efter mycket om och men tror jag äntligen att min filmanalys är klar, wiiiho! Trots att jag och Linn började med den för flera veckor sedan har det tagit mig låååång tid att renskriva skiten, men nu är den klar! Skall läsa igenom den igen i morgon och sen skall jag skicka in den, så jäkla skönt! Förhoppningsvis minskas all stress i och med detta och jag kan kanske äntligen börja njuta av vardagen igen. Har sjukt ont i ryggen just nu efter att ha suttit här i soffan och skrivit i nån timme så nu tänkte jag faktiskt tvätta av mig sminket och sen inta sängen, antingen kollar jag en film eller så slocknar jag direkt ; )

Monday morning

Har redan hunnit med ett möte med gruppen och väntar nu på att få ta en
promenad i det fina vädret tillsammans med Linn.

Succé

Hallon & blåbärspaj ♥

18:23

Varför ska det vara så svårt att få ner alla ens tankar på ett papper? Som ni märker har jag väl inte kommit riktigt så långt som jag hade önskat med min filmanalys, men det går i alla fall sakta men säkert framåt. Tog nyss en tripp till Hemköp för att köpa hem lite vaniljsås, har nämligen testat på att göra en hallon och blåbärspaj för första gången : ) Den är fortfarande inne i ugnen så kan inte säga hur resultatet blev ännu, men blev den lyckad kommer jag nog göra fler! I brist på annat får jag väl fortsätta skriva en mening var 5e minut, haha!
Talk to you later!

Change of plans

Kvällen blev ännu bättre igår eftersom Linn kom förbi efter jobbet och stannade hela natten! Underbart att sitta med en vän, skratta till en film och ligga vakna och prata halva natten!
Like it alot ♥
Eftersom vi somnade ganska sent igår har jag precis sagt hejdå till Linn och fixat lite frukost till mig och måste snart börja skriva lite på analysen. Känner mig faktiskt grymt taggad och målet är att bli klar med allt idag : )

Almost anything can be joyful. It’s a matter of your point of view.

Gjorde ett försök till att skriva lite mer på filmanalysen, men gav upp det ganska snabbt och tänker nu krypa ner i soffan med en daimstrut i handen och Baksmällan 2 på tvn ♥
Ha en mysig lördagskväll allihop.
 

.


A friend will never be in your way, unless you’re falling down.


Har precis avklarat en goofika på stan tillsammans med Kathrin. Även denna gången blev det såklart på SMAK och idag kunde vi verkligen inte bestämma oss för vad vi var sugna på så vi delade på en blåbärspaj och en chokladkaka, en perfekt blandning : ) Kom nyss hem och har slängt i ännu en maskin tvätt och skall nu försöka få gjort ytterligare lite plugg innan det blir dags att laga lite mat.. Kul lördag? Något jag vet är i alla fall att nästa lördag kommer bli 100 gånger bättre eftersom jag kommer få spendera den tillsammans med Martina ♥ Vet inte alls vad vi skall hitta på under helgen som kommer men det spelar ingen roll, skall bli så kul att få besök och att det sen är av Martina gör saken bara ännu bättre.

You change for two reasons. Either you learn enough that you want to or you’ve been hurt enough that you have to.

Har fortfarande inte gett upp! Känner mig bättre idag än vad jag gjorde igår och det är ju något positivt : ) Har bestämt mig för att klara av detta, jag har många verktyg som behövs, nu är det bara att inse det själv..
 
 
Har suttit och pluggat lite nu, kommer behöva sitta några timmar till men nu tänkte jag hoppa ur myskläderna och fixa till mig lite för en lunch/fika på stan med Kathrin, precis vad jag behöver ♥ Hoppas ni har en underbar lördag och njuter av det fina vädret vi har idag.

4 oktober

Jag hade hoppats på att det inte skulle bli några depp-inlägg här numera men så blir det visst inte. Jag vet att man inte blir "frisk" från detta utan att man lär sig leva med det, men jag trodde jag hade allt under kotroll och så blir det så här? Det sänker en verkligen.. Idag vaknade jag och mådde toppen! Tog en tablett extra igår kväll och den gjorde det den skall göra.. klev upp och började plugga och trodde att allt var toppen, sen kom känslan tillbaka.. det är inte alls så hemsk som den har varit men den är tillräcklig för att jag inte skall kunna fungera på ett sätt som jag vill.. Än en gång gjorde jag allt jag kunde komma på, inget hjälpte och då var det dags att ta en tablett till : ( Har inte behövt detta sen jag började äta mina antidepressiva och det gör mig förbannad! Jag hatar denna sjukdomen, jag hatar att man tror man är på rätt väg och sen kommer ett bakslag, men jag vet samtidigt att det är så här det kommer vara ett bra tag till, det har ju faktiskt bara gått ungefär 4 månader sen jag fick det, och bara lite mer än 2 månader sen jag började med tabletterna, så jag får väl ändå på något konstigt sätt se det som ett framsteg?!
 
Tankarna rusar runt i hjärnan.. pressar jag mig själv för mycket? är jag stressad? vad gör jag för fel? skall jag hoppa av skolan? skall jag börja träna? Inget roligt alls kan jag lova! Det har vart så nära att jag ville åka hem idag, men jag ger mig inte.. jag är envis och det tror jag är positivt i detta fall.. om det inte blir bättre får jag väl ta det då, men jag skall hålla ut! Jag har mina underbara vänner här som jag kan prata med och som jag vet ställer upp om det behövs och jag har min familj där hemma som gör allt de kan för att jag skall må bättre. Min psykoterapeut är helt underbar och hon får mig verkligen att känna mig bättre, så jag har ju egentligen allt som behövs för att lyckas, det kanske bara är dags för mig själv att tro på att jag kommer lyckas? även om det kommer ta tid!

This is not a happy day

Idag är ingen bra dag.. Har sovit väldigt dåligt inatt och har nu under några timmar haft en olustig känsla i kroppen : ( Har gjort allt som vanligtvis brukar bryta den onda cirkeln men det funkar inte fullt ut. Egentligen vill jag ge efter och sätta mig på ett tåg hem till Herrljunga, men jag vet att det inte löser någonting : ( Usch, jag är så jävla trött på detta, trodde det var slut på dagar som dessa, men icke! Antar att det är något jag får leva med.. Inte kul alls!

Happy B-day Martina!

Idag fyller min älskade vän Martina år ♥
Tyvärr kan jag inte fira henne då det är 30 mil emellan oss,
men om bara 11 dagar kommer hon hit, lääängtar!
 

RSS 2.0