SUMMERBURST 2013

Woooho! Idag bokades biljetterna till Summerburst i Göteborg. Är så galet taggad :) skall dit med mina tre grymma vänner och det kommer bli awesome! ♡ Massa saker att se fram emot just nu!


INSTAGRAM

Uppdateringen här är inte alltid så bra, ska förbättra mig men vill ni ha daglig uppdatering kan ni följa mig på instagram; @lindastenqvist ;)


Fredagsmys

 
Heldagar efter heldagar efter heldagar! Yes så har min vecka sett ut. Spenderat på tok för mycket tid i skolan denna veckan känns det som och jag är sjukt trött just nu! I morgon tar jag sovmorgon, skall stänga av ljudet på mobilen och stoppa i öronproppar för ingenting får störa mig i morgon. Jag måste verkligen få min sömn. Sitter just nu i soffan och myser framför Gladiatorerna En perfekt fredagkväll med andra ord ; ) Tänkte faktiskt byta ut soffan mot sängen efter programmet och om jag känner mig själv så kommer jag nog somna så fort huvudet når kudden, haha..
 
 

Time to sleep?

Jag som trodde att jag hade sovit ut ordentligt denna helgen, men icke! Jag är sjukt trött dygnet runt. Att hålla sig vaken under heldagen i skolan idag var inte det lättaste : ) Som tur är har vi en ny rolig kurs och ännu roligare lärare. Igår var jag ledig och var då i skolan hela dagen, spenderade min tid i verkstan och påbörjade lite nya projekt : ) Alltid lika roligt. I verkstan mår jag som bäst, alla bekymmer försvinner och jag lever för minutrarna. Fixade ett av mina fyra projekt igår, det blev en present till mina föräldrar, eller min mamma är nog den som kommer uppskatta den mest, haha! De andra tre projekten kommer ta mycket längre tid men jag hoppas hinna göra klart en hel del under denna kursen då vi hade en del lediga dagar..
 
Hade tänkt att jag skulle somna tidigt idag, men sen kollade jag på tv.nu och såg att både Så blev vi svenska hollywoodfruar och Shutter Island går ikväll så det blir nog ingen sömn förrän runt midnatt, : ( hur skall jag klara heldagen i morgon?

3D-miljöer

Några få bilder på resultatet av denna kurs!
Det är mycket man kan göra tack vare Sketchup och Artlantis ♥
 

Museumet utanför


Entrén



Utställningen

20 januari

Nu är det redan den 20 januari, tiden går så otroligt snabbt! Ännu en kurs är avklarad och jag har nu klarat av 11 kurser och jag är godkänd i alla. Ett mirakel om man jämför med hur det gick för mig när jag läste fastighetsmäklare i Trollhättan, där hade jag alltid minst en kurs efter mig och har ännu inte fixat ett G i alla de kurser som jag påbörjade där, men va sjutton! Här trivs jag i alla fall mycket bättre! Älskar min klass och de rumsliga kurserna är verkligen toppen.. Som denna kursen, 3D-miljöer, har ungefär hälften av klassen alltid suttit i datasalen på skolan och jobbat med vår uppgift och det har varit så kul. Vi skrattar, svär, gråter och blir frusterade tillsammans. Vi har i princip spenderat hela denna veckan ihop i den salen, från morgon till sent in på natten, och jag älskar det ♥ Det är vid dessa kurser, då vi bara är vi rummare, som man inser hur otroligt roligt vi har tillsammans i klassen! Jag kan vara mig själv i klassen och det är sällsynt enligt mig. Något jag värdersätter mycket! Som sagt, den här kursen är nu tyvärr slut. Med betoning på tyvärr! Hade lätt haft denna kursen under tio veckor om inte längre, men får nöja mig med dessa fem och får försöka hålla upp kunskaperna genom att hitta på lite egna projekt. Tänkte försöka bygga upp mitt föräldrarhem i sketchup och sen rendera i artlantis!
 
Annars har de senaste dagarna vart riktigt bra! Har haft Linn här i några dagar och jag älskar verkligen att ha sällskap. Vardagen blir så mycket roligare när man har någon att dela den med, det lilla blir så mycket roligare då : ) Och igår kväll drog jag och Sara hem till Alexandra och Andreas för taco och spelkväll. Spelade "party Alias", riktigt roligt och på slutet av kvällen hade jag riktigt ont i käkarna efter allt skratt : ) Efter det så stannade Sara kvar här och återigen fick jag sällskap : ) Dock var vi riktigt trötta så vi somnade nästan med en gång och idag fick det bli en snabb frukost innan jag drog iväg till Erikslund med Linn. Shopping stod på schemat och jag kom hem med en tröja från bikbok och en ny badrumsmatta och lite handdukar.
 
På tisdag börjar en ny kurs och därför tänkte jag spendera hela dagen i morgon i verkstan! Vill bygga en hel del så det är bara att sätta igång. Btw, följ mig gärna på Instagram, där heter jag @lindastenqvist . Love!
 
 

THIS IS MY LIFE

Jag vet att min uppdatering här inte är den bästa just nu men det är bara för att mina dagar ser exakt likadana ut; skola, lunch, skola och sen sova och så här rullar det på! Känns inte jätte roligt att skriva ut exakt vad jag har gjort varje dag :)

Sitter i alla fall i skolan just ny, as usual! Fixar det sista i mina vyer innan det är dags att testa att rendera :) tänkte slänga upp lite bilder på projektet vi håller på med i kursen så får ni se lite av det jag sysslar med på dagarna ;)


Mina dagar nu för tiden

Ibland önskar jag att jag hade valt att jobba istället för att plugga. Att jobba är så otroligt mycket lättare enligt mig. Man går till jobbet, jobbar några timmar och sen går man hem och är ledig. Riktigt så är det inte när man studerar. Visst, vi kanske bara har föreläsningar två-tre dagar i veckan och endast 3 timmar/dag, men efter det återstår enormt mycket plugg på egen hand. Som vilket heltidsjobb som helst innebär mina studier att jag skall plugga 40 (?) timmar i veckan så varje vecka ska jag i princip få till 30 timmar med plugg på egen hand, vilket kräver disciplin som jag ibland inte alls har. Just nu har vi en riktigt krävande kurs, 3D-miljöer. Vi arbetar i både Sketchup och Artlantis, Sketchup har vi arbetet i tidigare så det programmet har man ganska bra koll på, men Artlantis har vi aldrig vart inne i förut så det är ganska krävande att lära sig ett nytt program på 5 veckor (tre veckor om man räknar bort jullovet).. Hade i princip fixat klart min ö och mitt museum i Sketchup och var beredd att få in det i Artlantis när programet kraschar! Allt fanns kvar men så fort jag gick in i filen kraschade programmet. Så igår kväll satt jag här hemma och byggde om precis allting! Fick skala ner museet till att endast vara en våning och valde bort en del inredning som jag tror kanske tog lite för mycket plats, men nu har jag i alla fall fått över allt till Artlantis och nu börjar alla problem. Jag har ingen aning om hur man gör i det programmet, det enda jag har hunnit med idag är att fixa lite med ön och få in 13 lampor i museet. En liten, liten, liten bit på vägen i alla fall! Imorgon börjar allt om igen, föreläsning mellan 9-12 och efter det blir det att stanna kvar i skolan tills "Så blev vi svenska hollywoodfruar" börjar klockan 21.
 
Ungefär så här ser mina dagar ut nu för tiden! Skall bli så skönt på fredag eftermiddag när kursen är över och man är LEDIG!

HARD WORK

Det blev aldrig någon yoga för mig igår, märkte vid halv 6 att jag hade på tok för mycket städ och tvätt att fixa med så yogan får vänta tills på måndag istället. Så hela gårdagen gick åt till att städa bort julen, fixa matlådor och tvätta. Hade egentligen planerat in att både hinna med lite plugg i skolan och självklart yoga men det gick inte riktigt som planerat. Fick ta igen plugget idag genom att spendera 10 timmar i skolan. Som tur är har vi en riktigt rolig kurs just nu, krävande men rolig :) och då blir det inte så jobbig att spendera tid i skolan!

Eftersom vi har lektion i morgon 9:30 tänkte jag faktiskt försöka sova nu, måste ha minst 8 timmars sömn för att fungera, haha. Puss och godnatt ♡


time flies

Mer än fyra timmar senare och jag är fortfarande inte klar med städningen, inte ens på långa vägar! Usch vad lång tid detta tar, är inte ens säker på att jag kommer bli färdig idag?! Får ta igen det som jag inte hinner idag till helgen istället. Nu skall jag i alla fall fixa lite mat och lite senare blir det yoga! Som jag har saknat det ♥

Januari 9

God morgon!
Idag har jag verkligen tagit igen all sömn jag missat sen jag kom upp hit igen. Sov 12 timmar non-stop, helt underbart och väldigt välbehövligt! Just nu sitter jag i soffan och äter lite frukost samtidigt som jag har slängt i en maskin tvätt som är klar om en timme! Tänkte försöka städa bort julen här hemma idag, är nämligen ledig från skolan så lika bra att passa på : )

I don’t know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody.

Nu var det väldigt, väldigt länge sedan jag var inne här på bloggen. Har helt enkelt vart hemma hos mina föräldrar och då har jag haft mycket annat för mig som jag har prioriterat. Men jag har i alla fall bestämt att det skall bli ändring på detta, jag älskar faktiskt att skriva av mig här och dela med mig av mina tankar, inte bara för att ni, mina läsare skall få läsa det utan även för att jag själv skall kunna gå tillbaka och se vad som har hänt i mitt liv, det är ju så lätt att glömma av vissa saker och då kommer bloggen alltid finnas där för att påminna mig, både de positiva och negativa delarna i mitt liv : )
 
Nu är jag i alla fall tillbaka i Eskilstuna, känns väl lite sådär om jag skall vara ärlig.. Som ni vet har jag ju panikångest sen nästan ett år tillbaka nu, och jag mår fortfarande dåligt på grund av det.. När jag väl var hemma under "jullovet" var det helt fantastiskt, jag mådde otroligt bra och njöt verkligen av att vara hemma hos de jag älskar ♥ Dock var det ju mindre roligt att behöva åka upp hit igen i söndags.. Fick lite ångest över det någon dag innan det var dags att åka och det var då verkligheten slog mig. Jag är inte frisk, jag mår inte så bra som jag trott, jag mår inte lika bra här uppe som jag gör hemma och därför var det extra jobbigt att lämna det ställe som jag älskar, det ställe där jag mår bra för att istället åka upp hit, där jag inte mår lika bra! Det här med panikångest är en väldigt konstig sjukdom.. För det första dök det upp från ingenstans, visst jag har ju förstått att mycket som hänt i mitt liv tidigare är en stor orsak till varför detta dök upp, men varför det just dök upp i Stockholm den 10 maj kan jag verkligen inte svara på. Och att jag numera är rädd för och får ångest på grund av saker som jag tidigare älskat kan jag inte heller riktigt förstå och acceptera. Jag har alltid drömt om den dagen då jag flyttar hemifrån och när jag väl gjorde det och flyttade till Trollhättan mådde jag så otroligt bra! Visst fanns det lite problem med en viss kille under den tiden till och från, men jag mådde bra av att bo själv, jag älskade det, och nu, nu avskyr jag det. Eller avsky kanske är fel ord, men jag är i alla fall inte alls lika bekväm med det längre : ( Det är det här som jag har svårt att förstå och acceptera, att jag inte längre är samma person som innan.. Jag vet att man förä'ndras som person hela tiden och det accepterar jag, men just det här att jag inte själv har valt att vara så här och att må så här, det är det jobbiga. Men nu jobbar jag på att älska den jag är idag, att jobba bort panikångesten och leva så bra jag bara kan.
 
Hade aldrig klarat av min tid här uppe i Eskilstuna utan mina vänner här uppe och alla jag älskar där hemma ♥ Hemifrån får jag stöd och styrka åt att klara av tiden här uppe och när jag väl är här finns Linn! Hon är mitt största stöd just nu. Det är helt sjukt hur bra vänner vi har blivit under så kort tid, vi är så otroligt lika och har grymt kul oavsett vad vi gör : ) Har en massa planer framöver som vi skall hitta på, kul, kul, kul!
 
Nä, slut med det negativa nu. Tänker ta en lång varm dusch nu och sen kolla "Så blev vi svenska hollywoodfruar"! Puss&kram.

RSS 2.0