Händelserik förmiddag

Sitter här hemma och pluggar när jag plötsligt hör en ambulans komma åkandes, inget konstigt eller ovanligt alls eftersom de alltid kör förbi där jag bor, men helt plötsligt stannar den till precis utanför mitt fönster och då ser jag att det ligger en man på trottoaren.. Hoppas verkligen att han bara hade ramlat till eller nåt liknande så det inte var något mer allvarligt!


Always dress like you are going to see your worst enemy.



Summer is where the girls go barefoot and their hearts are just as free as their toes.



Kunde ju inte motstå att avbryta pluggandet ett tag för att gå ut och
njuta av det fina vädret vi har..  Hade bara ett par jeans och min pippi-tröja
på mig och njöt för fulla muggar ♥
Vågar inte hoppas på för mycket men kan det vara så att våren faktiskt har kommit?

Where words fail, music speaks.




Date night


God morgon : )

Lördagsmyset pågick hela natten lång eftersom Kathrin bestämde sig för att sova här hos mig inatt! Först drog vi hem till henne och lagade mat och satt och snackade om allt och inget fram till halv 12 ungefär och sen var det meningen att jag skulle dra hem själv men istället följde Kathrin med mig och sov här, jätte kul! Hon har dock dragit hem nu eftersom jag måste plugga hela dagen.. Hoppas ni hade en underbar lördag, dags för mig att börja plugga ♥


Carry yourself like a queen and you'll attract a king

Dags att möta upp Kathrin för lite lördagsmys, har på mig min fina orangea oversize tröja, love it ♥









Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

: ) Däckade i soffan igår efter shoppingrundan och när jag väl vaknade till liv traskade jag iväg till skolan för att försöka få gjort lite plugg, men det gick väl sådär, satt och stickade istället, haha! Några i min klass har fått i uppdrag att göra om vårt hemklassrum och då ingår det lite stickande så jag tänkte hjälpa dem lite och blev fast i några timmar : ) Somnade runt 01.00 igår och vaknade vid 9 i morse! Har hunnit med ett pass på gymmet tillsammans med Anna och även vart på systemet och inhandlat drickan till valborg och nu ligger jag här i soffan och tänkte plugga i några timmar eftersom jag sen skall iväg hem till Kathrin.. Massa att göra som ni förstår! Har inte hunnit ta bilder på allt jag köpte igår och tror inte jag kommer hinna det idag heller så jag visar er det i morgon istället, !


Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.




Sådär nu var man hemma igen : ) fick med mig en hel del men visar bild på allt lite senare för idag har jag fullt upp! Jag och Anna hade en jätte rolig dag i Västerås och hade absolut vädret på vår sida för idag har solen faktiskt tittat fram en hel del och värmt oss med sina strålar ♥ Eftersom jag aldrig vart i Västerås och shoppat innan fick Anna stå för vägvisningen och jag tror nästan vi besökte alla affärer som fanns och provade kläder i alla affärer.. Tog sedan ett break och lunchade på Espresso House där Annas vän Tania jobbade : )
Hittade världens finaste klänning inne på Gina men självklart fanns det inte i min storlek så nu letar jag efter den som en tok på andra sätt, har både vart på Gina här i stan men även bett både min syster och mamma att hålla utkik efter den eftersom den inte finns på deras hemsida : ( Antar att den klänningen har funnits i affären ett bra tag så har jag riktig otur kanske den inte finns någonstans, men jag kommer göra allt för att hitta den!

I alla fall, skall fixa lite mat här hemma nu och sen plugga resten av kvällen, antagligen i skolan för här hemma verkar jag inte få så mycket gjort : (

My best friend is the one who brings out the best of me.

God morgon : )

Efter en lite deppdag igår passar det väl perfekt att ta bussen till Västerås för lite shopping med Anna? : ) Tycker det låter som en toppen dag och förhoppningsvis hittar jag något jag gillar.. Tycker även det ser ut som om det börjar bli klarblå himmel ♥

Nää, nu skall jag försöka fixa mina naglar! Hörs när jag kommer hem igen, ha en underbar dag!


Words can never describe

Sitter och kollar på Livet efter Utøya som går på 2an. Att det finns människor som tror sig ha rätt att ta andras liv på det sättet är fruktansvärt! Jag lider så otroligt mycket med de drabbade och deras familjer, kan inte förstå hur dem har det och vad de har vart tvungna att gå igenom! Fruktansvärt är det enda ord jag får fram.. Samtidigt som det är fruktansvärt och höra ungdomarnas berättelser om deras upplevelse på ön, så är det ändå skönt att se att de faktiskt lever vidare, och att de inte låter denna person få förstöra resten av deras liv. Tillsammans är dem starka och kommer gå igenom livet och nå alla de mål de sätter upp!

the ugly truth

Alltså jag blir tokig på mina tankar ibland! Har inte hunnit med och träna idag utan prioriterat helt andra saker men tror ni inte jag sitter här nu med lite ångest? Jo!! Har jätte dåligt samvete för att jag inte har tränat och är orolig att jag ätit för mycket mat samtidigt som jag vet att jag egentligen har ätit för lite... Kollar på min kropp i spegeln och tycker jag ser hemsk ut, har alldeles för stora ben och inte nöjd med mina armar.. Alltså ja blir tokig på att jag har dessa tankar men ja vet inte hur jag skall få bort dem!? Vissa dagar älskar jag min kropp and thinks that i´m the hottest girl in the world but sometimes i just hate it!

Jag har även dragit ned på kolkydraterna sjukt mycket, i princip avstått från det helt och hållet i nån vecka nu samtidigt som jag tränar som en tok men samtidigt har jag haft en konstant huvudvärk under denna tiden, så frågan är ju varför jag gör det? Jo för att jag har dåligt självförtroende när det kommer till min kropp och mitt utseende tack var ett förhållande som jag hade för 4-5 år sen : (
Jag avskyr dessa tankar och för det mesta brukar jag kunna slå bort dem men ibland går det inte och då blir jag så arg på mig själv! Jag vet exakt när detta började och jag blir så arg att jag låter en annan persons åsikter spela så stor roll när det kommer till hur jag ser på mig själv.. Tror inte att jag har skrivit om detta någon gång innan överhuvudtaget men jag tror att det är bra att göra det, det känns mycket bättre att berätta hur det är, oavsett om man egentligen bara vill hålla det hemligt, men genom att prata öppet om det kan det bara bli bättre!

Samtidigt som jag tränar en hel del gör jag inte det för att gå ner i vikt! Skall jag vara ärlig ligger jag på en bra vikt för min kropp, utan jag tränar mer för att jag inte vill genomgå en operation för mitt knä och eftersom jag sen är sjukt rädd för sprutor anser jag att det är bra att träna för att hålla kroppen frisk och slippa en massa onödiga prover och liknande hos läkaren. Men jag önskar samtidigt att jag kunde njuta av all mat jag älskar utan att känna att jag behöver träna dagen efter.. Är det inte sjukt att jag kan tycka om min kropp men samtidigt tror jag inte att någon annan gör det på grund av hur ett X har behandlat mig och allt som han har sagt och gjort.. Usch, fy, bläää! Avskyr detta!

Behövde skriva av mig lite om detta och förhoppningsvis blir det bara bättre nu : )

Every day is a new beginning

Jag som trodde att jag skulle få slippa alarmet fram till den 8 maj men icke då! Idag ringde den klockan 09.00 och vid 10 var jag i skolan för lite gruppmöte.. Vet inte egentligen om jag gjorde så mycket nytta där eftersom jag ändå inte skall vara med på redovisningen av arbetet men men : )
Har precis kommit hem igen och funderar på vad jag borde göra först? Rummet ser ut som ett bombnedslag, jag måste gå och handla lite mat och jag vill även hinna med ett träningspass innan allt plugg?! Kanske borde plocka iordning lite här hemma och sen dra till gymmet och efter gymmet besöka hemköp och sen hem, laga mat och sedan plugg?


Hörs lite senare i alla fall ♥

Don´t forget to be awesome

Har precis spenderat nån timme tillsammans med min granne : ) vi har suttit ute i köket och diskuterat allt mellan himmel och jord! Måste säga att ibland är jag faktiskt väldigt glad över att bo som jag gör här, jag delar ju kök med tre andra och en av dessa är Nina! Innan jag flyttade hit hade jag aldrig ens övervägt att dela kök med någon, än mindre med några som jag inte ens känner, och jag hade planer på att bo här i max tre månader.. Men jag är fortfarande kvar, dock finns planer på nåt eget men så länge jag har Nina som granne så står jag ut : ) Hon är en perfekt person att diskutera saker med, har alltid en bra åsikt och sen ger hon mig alltid lite bra mat tips!

I alla fall! Måste fortsätta plugga lite nu, har i princip skrivit klart den individuella uppgiften men jag hittar alltid saker som jag kan ändra på så tänkte fortsätta klura lite på den innan det är dags för Grey´s! Hoppas ni har en underbar onsdag ♥

-Always be happy!

Dressing table

 

 

 

 

 


happy hands happy feet, dancing to the discobeat!

Så roligt att se att antalet läsare bara ökar och ökar, love it ♥

God morgon, by the way! Inatt fick jag sova hela 8 timmar utan några konstiga drömmar eller ställningar i sängen : ) Vaknade inte ens av smset som jag fick av min syster 05.45 och tur var väl det! Tycker verkligen synd om henne som måste gå upp så tidigt för att ta sig till sitt jobb, jag skulle aldrig klara det! Tycker det är tillräckligt jobbigt att gå upp vid 9 tiden, haha!
Har precis käkat lite frukost och skall nu sätta mig och skriva lite på den individuella uppgiften.. Fick precis ett sms från Anna som frågade om jag ville hänga med in till Västerås men tänker föreslå att vi åker i morgon istället : ) Kan inte boka om de planer jag har för dagen, haha.. Att träning och plugg kan vara så viktigt!

följ mig på bloglovin!

Klicka och följ mig!

bloglovin


Do not look back on happiness or dream of it in the future. You are only sure of today; do not let yourself be cheated out of it.

I vanliga fall brukar jag sitta och skratta åt Desperate Housewives men idag har tårarna runnit längs kinderna.. Jag har alltid vart känslig mot sorliga filmer och scener men sen den 7 augusti förra året klarar jag inte av sånt längre! Numera gråter jag inte åt situationen på tv skärmen utan jag tänker på verkliga händelser som jag har vart med om och om hur vi alla lägger energi på onödiga saker dag in och dag ut. Jag har en sån enorm skräck för döden och allt vad det innebär och bara blotta tanken på det får mig att börja gråta. Att jag sen lägger så otroligt mycket tid och energi på onödiga saker varje dag, så som att jag oroar mig för min kropp och mitt utseende, att jag klagar på att aldrig ha tillräckligt mycket kläder eller saker och allt annan dum och onödig skit.. Jag blir verkligen förbannad på mig själv när jag lägger ner energi på sådana saker, vem bryr sig egentligen? Jag är frisk, jag lever, jag har hela min familj vid liv (förutom farfar ♥) och ändå har jag mage nog att klaga på saker i vardagen? Jag önska verkligen att jag kunde se på allt som jag har runt omkring mig och uppskatta det så otroligt mycket mer än vad jag gör idag, eller åtminstone visa att jag uppskattar det mer än vad jag gör idag!

Usch, det är så hemskt att tänka på sånt här.. Jag önska man kunde få leva ett liv där enbart en riktigt hög ålder innebär döden, jag önska att självmord, olyckor och sjukdomar inte skulle existera och jag önskar att alla människor skulle vara lyckliga över det liv man faktiskt lever och inte tar saker för givet.

It always seems impossible until its done

Jag vet inte vad det är med min motivation till skolan just nu.. Jag har alla svar och vet i princip exakt vad jag skall skriva men tror ni att jag skriver ner det? Nej! Åhh, blir så irriterad på mig själv! Istället för att skriva klart arbetet fastnar jag framför tvn eller läser lite bloggar och liknande.. why?
Det ser även ut som ett bombnedslag här hemma så jag antar att jag kommer plocka iordning detta och springa iväg till affären innan det blir något som ens kan liknas som pluggning här.. usch! Varför sätter jag mig inte bara och skriver klart allt nu? idag? så är jag 100 % ledig efter det? Det skulle vara så mycket bättre, men tyvärr lyssnar inte jag på mig själv... Borde dra iväg till skolan och sätta mig där i nån timme för då finns det ingenting som distraherar mig : )


I think that everyone can change if the right person comes along... and I think that every girl wants to be the right person. Every girl wants to be the one girl that can change that guy.

Alltså inatt har jag drömt non-stop! Jag har drömt om att jag har åkt tåg heeela tiden. Jag åkte från Gävle till Arboga, från Arboga till Örebro, från Örebro till Eskilstuna och efter det Eskilstuna till Göteborg, vet inte riktigt vart jag var på väg men roligt hade ajg.. Och på varje tåg träffade jag nya människor och alla som var med i min dröm var folk som jag gick i skolan med på lågstadiet/högstadiet : ) Hur roligt som helst och när jag vaknade kändes det verkligen som om drömmen hade vart sann, haha! Det var tur att jag sov själv inatt eftersom sängen såg ut som ett bombnedslag när jag vaknade, två kuddar låg på golvet, lakanet var borta och jag hade hamnat i någon konstig ställning i mitten av sängen : )

Annars då? Har vart iväg och tränat med Anna idag : ) Hon är äntligen frisk och nu kan jag ha någon att träna med igen, vet dock inte om vi tränade mer än vad vi pratade men kul hade vi! Tänkte fixa något att äta nu och sen fortsätta med pluggandet, skall vara klar med både hemtentan och den individuella uppgiften på fredag är min plan ; )

A good laugh is the best cure for anything

Jag vet inte riktigt vad det är med mitt internet idag men det vill i alla fall inte samarbeta med mig! Det är jätte segt och helt plötsligt kopplas jag ifrån?! Och eftersom jag inte alls är tekniskt lagd kan jag inte göra någonting åt saken : )
Men i alla fall! Körde ett riktigt bra pass på gymmet förut, ökade på allt jag kunde! Det blev 60 minuter på löpbandet istället för 30-45 minuter som jag brukar, ökade även alla maskiner med högre vikter : ) Jag älskar verkligen att gå till gymmet och se förändringar och resultat genom ökningarna eftersom jag ännu inte riktigt tycker att jag ser så mycket resultat på kroppen.. Och även om jag är långt ifrån den styrkan som jag hade för några år sedan är jag väldigt stolt över hur mycket starkare jag har blivit och speciellt mina ben sen bara knappt två månader tillbaka då jag knappt orkade 30 kilo i benpress! Haha. Så får väl tacka mitt knä för att det pajade vilket fick mig iväg till gymmet igen..

Nää, nu skall jag fortsätta pluggandet i nån timme till och sen blir det lite mys framför tvn, puss&kram

The best and most beautiful thing in life cannot be seen, not touched, but are felt in the heart.

I´m off to the gym.


Life is beautiful

God morgon : ) Sweet dreams? Hmm, maybe not, men bra drömmar hade jag i alla fall, haha!
Igår fuskade jag lite när det kommer till allt, träning, plugg, mat, you name it. Så idag tänker jag återgå till mina vanliga rutiner.. Vaknade vid 9 och har sen dess ätit frukost och sitter nu med datorn i mitt knä och försöker skriva lite på hemtentan.. Tycker det går rätt bra, inte jätte svårt att finna svar på frågorna men när allt bara går så lätt brukar jag alltid tvivla på mig själv och tro att jag gör något fel, hmm..

Nää, dags att fortsätta med plugget : ) Hörs lite senare, xo!

I think it´s time to say goodnight

tonight i want to dream sweet dreams...


We come to love not by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly... Only after we have lost everything, are we free to do anything... Throw things out there and not be perfect and not have answers to anything an

Alltså fy vilken otroligt oeffektiv dag jag har haft idag! Jag har gjort precis lika lite som jag annars brukar får gjort på söndagar när jag ligger hemma och är bakis, med andra ord absolut ingenting : ( Blir så trött på mig själv när jag har sådana dagar.. För att detta inte skall upprepas under nästa vecka då jag är "ledig" skall jag skriva upp lite listor på vad som skall göras under dagarna och sen följa detta slaviskt! Vill ju vara klar med alla måsten innan nästa söndag så då får jag nog allt ligga i lite : )

Ligger just nu i soffan (där jag vart hela dagen, haha) och kollar på Shutter Island. Har sett den filmen nästan 10 gånger nu men tycker den är grymt bra och varje gång man kollar på den gör man det på ett annat sätt, älskar sådana filmer där man måste tänka till lite och klura ut hur allt egentligen är! Dags att slita mig från datorn och fortsätta kolla på filmen, hörs i morgon!

Puss&kram

THERE´S A DIFFERENCE BETWEEN GOOD PEOPLE WHO DO BAD THINGS AND BAD PEOPLE WHO DO BAD THINGS

God morgon! Vaknade för nån timme sen men har legat kvar i sängen och kollat på en dokumentär om kryssningsfartyget Costa Concordia som gick på grund! Fruktansvärt att se och höra paniken från de som överlevde. Att något sådant skall ske är jag alltid rädd för varje gång jag kliver på en båt samtidigt som jag väldigt, väldigt gärna hade velat åka på en massa kryssningar, men det får nog vänta tills min rädsla har försvunnit..

I alla fall! Sitter just nu och funderar på hur jag skall hinna klämma in lite träning idag eftersom det finns så mycket annat jag vill och behöver göra.. Måste försöka hinna med att tvätta, laga lite mat, plugga en hel del men sen vill jag även ner på stan och köpa lite nya kläder.. What to do?! Nää jag måste helt enkelt hinna med ett träningspass idag, kanske räcker med 60 minuter på löpbandet?

LAUGH OUT LOUD ALL DAY WITHOUT ANY REASON AND ANNOY THE MEAN PEOPLE WITH YOUR HAPPINESS

Fattar ni hur skönt det är att kunna sova hur länge man vill utan att behöva sätta ett alarm? Som student är väckarklockan ens stora fiende men nu slipper jag den fram till den 8 maj, lovely! Men bara för att jag kan sova hur länge som helst så gör jag ju självklart inte det : ) Har redan hunnit läsa två kapitel och skall nu fixa lite frukost och sen traska iväg till gymmet för min dagliga träning! Hyrde ju aldrig några filmer igår så kanske gör det idag istället, om det inte kommer något bra på tv ikväll vill säga. Nää frukost var det ja, hörs senare ♥

EYECANDY







IT´S GOING TO BE AWESOME

Om 12 dagar sätter jag mig på tåget hem till Herrljunga igen och det innebär att om 15 dagar skall jag äntligen få träffa alla i Trollhättan igen ♥ Sitter och taggar inför den kvällen för den kommer bli helt galen, åtminstone kommer jag och Sofia gå all-in den kvällen, men vi hoppas på att alla som kommer vara med den kvällen kommer vara minst lika taggade som oss, eller åtminstone Ivan som vi skall sova hos, haha! I 1 ½ år kallade jag Trollhättan för mitt hem och jag älskade varje dag som jag bodde där, älskade folket så enormt mycket och jag hade aldrig trott att jag kunde trivas i en stad jag knappt vart i innan, men det var inga problem.. Att folket där också orkade med mig och ville umgås med mig fastän att jag var lite "speciell" älskar jag dem för. Varje person har en speciell plats i mitt hjärta.
Fan vad jag längtar, har så många roliga minnen från den tiden och vill verkligen återuppleva en hel del den 5 : ) Försöker fixa en grym spellista på spotify nu också, blir bara ännu mer taggad men det gör inget, vill att den kommande veckan bara skall springa iväg nu!

Lots of love!

Dollsnight?

Jag vet inte om det är vädret eller om det är någon underliggande stress i min kropp men jag är så sjukt trött hela tiden, 24/7.. Somnade vid 23 igår och vaknade av mig själv vid kvart i nio i morse. Men nu när klockan bara är 17 är jag hur trött som helst och vill inget annat än att lägga mig i sängen och sova, why? Förstår inte riktigt vad det är med min kropp just nu?! Kanske har det att göra med all träning och min nya kost, men förstår ändå inte varför jag är så sjukt trött hela tiden.. Jaja!

Idag får (har vi fått?) vår hemtenta men ja tänkte faktiskt inte kolla på den förrän i morgon, vill ha läst igenom hela boken innan och eftersom vi har 2 veckor på oss med den så känner jag ingen direkt press : ) det kanske ändras när jag väl läser tentan men ändå : ) Funderar på att dra bort till filmkedjan och hyra tre filmer och försöka hitta något gott och nyttigt för kvällen, sounds like a plan?

I WANT TO TRAVEL THE WORLD

Har nu suttit i över en timme och letat efter något bra resemål för mig och min syster men det är så jäkla svårt att bestämma sig! Så sitter ni inne på några bra tips så hojta gärna till : )
Mina ögon går i kors så nu blir det sängen och The Rachel Zoe Project, natti!

SMILE

Humöret är på topp! Har avklarat den sista föreläsningen i denna kursen och har ingen föreläsning förrän den 8 maj : ) och idag blev vi i princip klara med grupparbetet och eftersom jag inte kommer kunna vara med på redovisningen har jag bara en individuell uppgift och en hemtenta att ta tag i nu innan den 2 maj, nothing to worry about! Fick även OK på min idé kring den individuella uppgiften så den tänkte jag sätta fart med idag, men först måste jag fixa lite mat, har bara ätit en banan, en smoothie och ett ägg ännu så magen börjar kurra lite nu, haha!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you´ve got a thousands reasons to smile.

Shit, vilken natt! Har drömt så otroligt konstiga saker hela natten lång och vaknade 07.41 med ett leende på läpparna : ) Oftast brukar jag bara minnas mina mardrömmar och inte de roliga drömmarna men nu minns jag precis allt och det ger mig ett gott skratt : ) Det är verkligen knepigt hur ens drömmar fungerar och just nu önskar jag verkligen att jag kunde tyda drömmar


Måste äta upp min frukost nu och sen springa iväg till skolan för två timmars föreläsning (vår sista för denna kursen, wiiho) och sen ett möte med programansvarig och lärare och efter det försöka fixa klart vårt grupparbete.. blir nog kvar i skolan några timmar idag så vi hörs när jag är hemma igen, puss&kram



I LIKE BOYS WHO SMELL GOOD

Det känns som om denna dagen bara har gått i ett, nonstop! Och konstigt nog har jag faktiskt vart ledig idag : ) Det började med att min älskade syster väcker mig med ett sms klockan 05.46 (!), lite väl tidigt om ni frågar mig och dumt nog kunde jag inte riktigt somna om efter det.. Låg och vred och vände mig fram till nio ungefär och sen var det bara att traska upp och iväg till skolan för lite grupparbete/möte och det gick riktigt bra, fick gjort en hel del på de två timmarna som vi höll på och förhoppningsvis blir vi klara ganska snart!

Efter skolan var det bara att traska hem, äta lite lunch och sen dra iväg till gymmet! 45 min på löpbandet och sen gick jag igenom hela kroppen, dock sa mitt knä ifrån lite när jag körde baksida lår men ja hoppas det bara var något tillfälligt för jag har varken tid eller lust att det skall krångla igen!

Efter gymmet hade jag tänkt dra iväg till polisen och hämta ut mitt pass, men de stängde vid 15 så jag missade det och istället drog jag och solade.. Är väldigt arg på mig själv för att ja inte kunde stå emot det, men när vädret är som det är så tycker jag att jag fick lov till att ligga 10 minuter i solariumet och drömma mig bort! Och som tur är känner jag inget sug om att gå dit igen, inte än i alla fall, så det blir nog toppen! Brukar ju bli beroende av solariumet direkt efter att jag har varit där och vill dit igen, DIREKT, men inte denna gången! Skall inte sola något mer nu innan sommaren (är tanken i alla fall), tihi!
Och nu har jag precis duschat och tänkte fixa lite mat, puuh! Tuff dag : )

Show me, don´t tell me..

Nu har jag äntligen hunnit kika efter vad det faktiskt var som fanns i min "goodiebag" från kommunen och det var en salig blandning av saker : ) Lite roliga saker som absolut kommer komma till användning.. Bland annat paraplyet, "ljusbehållaren" och överdraget till cykeln.

Anledning till att vi fick goodiebagen var för att jag och några andra i skolan har genomfört en "pimpning" av en busskur här i Eskilstuna, på uppdrag från både kommunen, skolan och länstrafiken. Det var under kursen Kommunikation och media som vi fick uppdraget att alla grupper skulle komma fram med ett förslag på en "pimpning" av en busskur i och med den nya linjekartan här i Eskisltuna och sen röstades två grupper fram och min grupp var en av dem! Måste säga att jag var ganska chockad att vi vann eftersom ja tyckte att det fanns en hel del bra förslag i klassen, men samtidigt blev man väldigt glad. Det var ju sjukt kul att vinna och att faktiskt få genomföra något på riktigt efter bara en termin på skolan, ganska bra sak att ha med i sitt cv i framtiden ; ), och nu under v 15 har vi alltså vår idé funnits på busskuren!
Arbetet har vart extremt krävande, precis som det är i arbetslivet kan jag tänka mig, men det var riktigt kul att faktiskt se ens idéer bli verklighet och det har vart kul att få lite cred på det arbete som vi genomfört.. Hade aldrig orkat genomföra detta utan Alexandra, Marie och Pamela

NEED SUMMER NOW

Puuh, nu var även denna heldagen över och under den sista halvtimmen började huvuvärken komma krypande så det vara bara att traska hem och få i sig en alvedon! Hade egentligen tänkt hoppa på bussen ut till Maxi nu för lite storhandling, men min snälla vän Ruthi erbjöd sig att köra mig dit lite senare ikväll, så nu är det bara att krypa ner i soffan och vänta på att alvedonen skall börja fungera..

Idag hade vi också den nästsista föreläsningen för denna kursen och på torsdag har vi den sista, det är dock bara en sammanfattning av hela kursen vilket blir en ganska avslappnad dag och det är helt sjukt att vi snart är klar med denna kursen också, eftersom det känns som om vi började den förra veckan : ) Men det är bara positivt eftersom det innebär att vi bara har en kurs kvar tills sommarlovet, lovely!


GOODIEBAG

Fick precis en goodiebag från kommunen, kul, kul, kul : )
Berättar mer senare, måste springa iväg till skolan igen!

Always remember that

God morgon!
Klockan är bara 9.34 och jag har redan varit vaken i mer än två timmar : ) Somnade kanske runt tio igår vilket gjorde att jag orkade mig upp vid 07.10 när klockan ringde. Drog iväg till gymmet i en timme (20 minuter kondition och sen mage och ben) och nu har jag precis ätit lite frukost, ett kokt ägg och en smoothie.. Dags att fixa iordning sig lite för sen väntar föreläsning mellan 10-16, hörs när jag är hemma igen!

SWEET DREAMS


Skall försöka mig på ett gympass innan föreläsningen i morgon bitti,
därför blir det sängen för min del nu, puss&kram

It comes when you least expect it

Satt precis och kollade upp schemat för vår nästa kurs och märkte då att det faktiskt bara är 53 dagar kvar tills jag tar sommarlov och då har jag redan avklarat ett av de tre åren här uppe i Eskilstuna, det är sjukt hur snabbt tiden går : ) Vet att jag tyckte att tiden sprang iväg även när jag pluggade till fastighetsmäklare men måste erkänna att tiden går så otroligt mycket snabbare nu under denna utbildningen och jag älskar varje ögonblick, nästan i alla fall ; )

Fram tills nu har jag avklarat kurserna digitala verktyg x2, kreativa verktyg, kommunikation och media, introduktion till informationsdesign, och grafisk form.. Det är verkligen sjukt hur mycket jag har lärt mig under detta året och jag är väldigt glad över att jag hoppade av min förra utbildning och att jag hittade denna utbildningen för den är verkligen den roligaste jag vet! Vi har en fantastisk klass och våra lärare är helt toppen, varje dag i skolan ger en ett leende på läpparna, oavsett hur trött och irriterad man är, like it!

För er som blir nyfikna på utbildningen tycker jag ni skall klicka HÄR och läsa lite mer : ) Bjuder i alla fall på lite bilder från lektioner eller uppgifter från detta året på Mälardalens högskola.


I may not be there yet, but i´m closer than I was yesterday

Puuuh, vilken lång dag! Det känns verkligen att man har vant kroppen vid att vara "ledig" efter lunch för idag var det verkligen svårt att hålla koncentrationen på topp men det gick rätt bra ändå..
Idag hölls föreläsningen på engelska och handlade om en robot, kul? : ) Drog i alla fall iväg till gymmet direkt efter skolan för att få det avklarat och nu sitter jag här nyduschad och har precis slängt i mig lite mat. Skall försöka renskriva lite saker från dagen och sen läsa ett kapitel ur boken Visual thinking for design.


"Destiny is for losers". It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

God morgon! Av någon konstig anledning vaknade jag av mig själv en halvtimme innan alarmet skulle ringa och eftersom jag inte kuna somna om så traskade jag upp direkt och tog en lång dusch, vilket brukar vara en omöjlighet för mig på morgonen eftersom jag älskar min säng lite för mycket ; )

Sitter just nu och dricker min smoothie, hallon och blåbär fick det bli idag, och skall snart springa iväg till skolan för ett gruppmöte och sen på eftermiddagen blir det en föreläsning.. Känns väldigt konstigt att vi kommer ha två heldagar i skolan nu eftersom vi endast har haft föreläsning mellan 10-12 i denna kursen innan!


Ha en underbar dag,

Don´t play the stupid game, cause I´m a different kind of girl.

Okej, det alltså dags för mig att än en gång starta upp en ny blogg på ett nytt ställe, third times a charm, haha? Men eftersom jag verkligen har vart i behov av en nystart så tyckte jag att det passade alldeles utmärkt.. Egentligen har det väl inte hänt något speciellt som har fått mig att komma på nya tankar utan det har vart en blandning av det senaste halvåret som har fått mig att inse att jag inte riktigt har levt det liv jag verkligen vill leva och att jag alldeles för många gånger har oroat mig för vad andra skall tycka och tänka om saker jag gör, säger eller tänker.. Och detta skall det alltså bli ett stopp på! Jag kommer numera skriva, säga och tänka precis vad jag vill, jag tänker inte längre låtsas vara någon annan person än den jag är och gillar ni det inte så läs det inte ; ) För er som inte känner mig får ni gärna besöka min senaste blogg och läsa lite mer om mig, läs bland annat "30 little stories", där bör ni få en sammanfattning om vem jag är!

Puss&kram

Oops I did it again...

A new beginning = a new blog


RSS 2.0