Last night!


My christmas.

Sorry för dålig uppdatering den senaste tiden, har haft fullt upp helt enkelt! Julen har i alla fall vart helt fantastisk :) julafton firades hemma hos oss med familjen. Var hos söta farmor på förmiddagen och pratade gamla minnen och där hittade jag en bild på farfar! Han är så saknad <3

Juldagen firade jag med Martina! Roligaste kvällen på länge. Var på förfest hos Hanna och Linus och drog sedan till kärven där vi dansade och drack hela natten lång ;) på vägen hem var jag tvungen att ringa Josef, bästa killen jag någonsin träffat! Har inte sett honom på nåt år så ville ringa och säga hej!

På annandagen vaknade jag faktiskt utan att vara bakis och vid lunch åkte vi iväg till mormor och morfar och spenderade lite tid där! Detta är antagligen morfars sista jul, så det var extra viktigt att åka dit denna gång! Förhoppningsvis hinner jag hälsa på en gång till innan jag åker hem igen! På kvällen sen så åkte vi vidare till Borås och min morbror och lilla Vide! Massa bus, mys och god mat :)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3453287/images/2012/pic_50dc927addf2b32d0700783f.jpg" class="image">


Good morning!

Haha, har drömt en så sjukt konstig dröm inatt! Det började med att jag åkte tåg tillsammans med alla rums ettorna, efter det festade jag och min syster med min klass och väl där blev jag as packad och helt plötsligt festade jag runt med en kille som ibland var Hugh Hefner och ibland Bingo :) så sjukt rolig dröm! Det bästa var när Bingo berättade att hans bästa förhållande var med en kille som heter Christoffer som han träffade när han var 20! Haha! Har fortfarande ett leende på läpparna :)

Nä, dags att kliva upp och lämna drömmen. Puss&Kram


On my way to my heart!

Sitter just nu på tåget hem till familjen <3 en dag tidigare än beräknat bara att tacka Håkan! Bra lärare det där ;) mår toppen just nu, väldigt glad o lycklig, why? That's a secret! Kommer bli mkt bättre uppdatering här från o med i morgon! Love.


Hell ya!

YES! Allt rullar på riktigt bra just nu, fick VG på seminarie 4 i Vetenskap och design! Så jäkla skönt!

Please come back.

Hade aldrig trott att jag skulle säga det här, men: JAG SAKNAR SNÖN!! I vanliga fall avskyr jag snön o vintern men jag vill mycket hellre ha en meter snö istället för blask o snöblandat regn som vi har nu. Håller alla tummar om att snön åtminstone är kvar på julafton :) ingen riktig jul utan snö på marken. Nu tänker jag byta om till något mysigare o inta soffan för söndagsmys! Puss & kram.


it's time to make some choices.

Denna hösten har vart väldigt krävande när det kommer till skolan! Vi har haft två riktigt tuffa kurser som jag väldigt gärna hade kunnat vart utan, men nu är dem över. Är godkänd i den första o håller tummarna om att jag blir det även i den andra, orkar inte med kompletteringar just nu :) På måndag börjar en ny kurs, 3D-miljöer! Skall bli kul att ha en 'rumskurs' igen. Saknar det! Så förhoppningsvis kommer nästa vecka bli riktigt rolig trots att jag ska vara i skolan varje dag 9-16 :) Ha en toppen kväll, själv ska jag snart sova, sjukt trött.


YES!

Jag vet att mitt bloggande inte alls är på topp, men skolan tar så otroligt mycket tid! Måste bara säga en sak; JAG ÄR GODKÄND I RETORIKEN, finally! Skall dock prata lite med lärarna i morgon och klaga lite till på kursen ; )

PUNKT

Okej, enorm bloggtorka här! Finner ingen inspiration i min vardag just nu då jag nästan spenderar all min vakna tid i skolan.. Jag känner mig konstant stressad utan att egentligen behöva vara det, men jag vet inte, det kanske är för att det snart är lov? Denna höst har varit enormt jobbig när det kommer till skolan, hoppas verkligen att det blir lättare under vårterminen.
Förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka så fort denna kursen är klar, vilket är om en vecka : ) Så håll ut, det blir snart mer och bättre uppdatering här!

congratulation ♥

 
Fick idag veta att min älskade kompis Anna har kommit in på en utbildning i Sydney ♥ ! Är så otroligt glad för hennes skull samtidigt som det känns tråkigt och veta att det återigen kommer bli flera hundra mil emellan oss : ( Men jag börjar vänja mig, hon är alltid på en resande fot, haha! Jag är i alla fall sjukt glad för hennes skull, vet att detta kommer passa henne perfekt och som jag ser det innebär detta att jag har en sovplats nästa gång jag får för mig att flyga ner till Australien Eftersom hon kommer på besök till helgen får jag ta och njuta extra mycket av tiden vi har tillsammans.

Ingen lycka idag

Det blev inga vinterskor köpta denna gången heller, men förhoppningsvis är utbudet större borta på Tuna Park i morgon : ) Traskade runt i affärerna en liten stund ändå och hittade en födelsedagspresent/julklapp till lilla Theo och lite mer pyssel på panduro. Efter det satte vi oss och fikade någon timme inne på SMAK! Älskar personalen där, så otroligt trevliga och servicen är på topp!
 
Nu har jag precis sagt hejdå till Linn och tänkte fixa lite med en restuppgift som jag har, ni vet kursen Retorik och berättarteknik som vi hade tidigare? Nästan hela klassen fick ju rest för att vi inte använt källor trots att det inte stod att man behövde det i uppgiften, men vår lärare är knepig och kräver detta av oss ändå, så ikväll skall jag leta runt i boken vi hade den kursen för att kunna sätta ut en källa eller två! Efter det blir det nog sängen, tänkte försöka gå upp rätt tidigt i morgon så allt för sent kan jag inte vara vaken!

Promote what you love instead of bashing what you hate.

Att fokusera sig på plugget är inte det lättaste när det finns så otroligt mycket roligare saker att göra.. Har ungefär 2000 tecken kvar på uppgiften och tror att jag vet ungefär vad jag skall skriva, men det är inte lätt.. och det blir bara svårare när det inte är en kurs som man tycker är sådär jätte rolig.. Har i alla fall suttit här i någon timme nu och försökt skriva lite, fick ett break när Linn kom förbi under lunchen och pratade lite! Vi skall ner på stan och kanske en sväng till Tuna efter hennes gruppmöte, för nu måste jag verkligen hitta ett par vinterskor. Det är uppemot -10 ute och mina Hunter stövlar gör inte längre jobbet! Sen har jag pratat en del med mamma också. Hon kommer på besök här om två veckor ♥ Skall bli jätte mysigt, älskar att få besök och att det är av min mamma gör bara saken hundra gånger bättre! Hon har även bett mig och mina syskon att komma hem den 7 feb för någon slags överraskning, så den biljetten tänkte jag försöka boka nu någon dag : ) Spännande eftersom jag inte har någon aning om vad det är vi skall göra : ) älskar överraskningar!
 
Nää, kanske dags att försöka skriva lite mer på uppgiften nu innan Linn kommer tillbaka.

Study? No thanks!

Jag som skulle ha pluggat hela dagen idag har verkligen gjort precis ALLT för att slippa det. Jag har vart iväg och handlat lite julpynt, jag har fixat mina naglar och jag har vart i skolan och målat om två av mina tavellister : ) Men nu under en timme har jag tänkt stänga av tvn och internet och sätta mig och skriva minst 1000 tecken på arbetet.. Har i för sig fram till klockan 16 i morgon men jag vill inte tänka så, avskyr att göra allt i sista stunden! Men från och med klockan 18 börjar min myssöndag ♥ och då får plugget läggas vid sidan. Det är då alla bra program på tvn börjar och håller på fram till 23. Måste nog säga att alla mina söndagar ser ungefär likadana ut från och med klockan 18, en liten tradition!
 
Nä, nu måste jag börja mina 60 minuters pluggande och sen springa över till skolan och hämta hem hyllorna! Puss&kram

Lite detaljer från mitt hem ♥




 

första advent

God morgon! Sitter här med en kopp chai latte, tänt första ljuset och pluggar lite! Måste försöka skriva klart arbetet idag och det ser väl ganska ljust ut : ) Tänkte även försöka hinna med en liten shoppingtripp idag, måste ha lite mer julpynt här hemma och jag har bara inhandlat en enda julklapp så det är ett måste! Tänkte slänga in lite bilder från mitt hem om ett tag, så håll utkik!
 
Ha en underbar söndag ♥

1 december

Har vart på julmarknaden här i stan idag tillsammans med Alexandra! Fick riktigt mycket julkänsla och längtar nåt enormt tills den 21 kommer och jag sätter mig på tåget hem ♥ Saknar min familj och mina vänner där hemma nåt enormt mycket och vill bara att jullovet skall vara här, nu! Förhoppningsvis kommer dagarna fram tills dess bara springa förbi, det är min önskan i alla fall.
 
Just nu håller jag på och varva tvätt med plugg, går väl sisådär kan jag säga! Tvätten funkar finfint men plugget är en annan historia. Hittar alltid en massa andra saker som måste fixas med men tänkte ta ett break från plugget just nu och mäta upp mina gardiner så jag kan sy dem när jag drar hem till Linn om någon timme : ) Så nu vet ni hur min kväll kommer se ut, ha en underbar första december ♥

24 days left


RSS 2.0